Ο γνωστός Ελληνας παρουσιαστής που βρέθηκε στην απονομή των Οσκαρ -Βομβάρδισε το Instagram με εικόνες και βίντεο   | 0 bovary.gr
Ο γνωστός Ελληνας παρουσιαστής που βρέθηκε στην απονομή των Οσκαρ -Βομβάρδισε το Instagram με εικόνες και βίντεο | 0 bovary.gr
ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΑΛΙ

Ο γνωστός Ελληνας παρουσιαστής που βρέθηκε στην απονομή των Οσκαρ -Βομβάρδισε το Instagram με εικόνες και βίντεο


Τα φετινά Οσκαρ είχαν (και) ελληνικό χρώμα λόγω των υποψηφιοτήτων του Γιώργου Λάνθιμου και του Ευθύμη Φιλίππου για το βραβείο πρωτότυπου σεναρίου για τον «Αστακό» και της Δάφνης Ματζιαράκη για το βραβείο καλύτερου ντοκιμαντέρ μικρού μήκους με το «4.1 miles».

Εκτός από τους υποψήφιους, όμως, στο κόκκινο χαλί βρέθηκε και ο Σπύρος Σούλης, ο οποίος το τελευταίο διάστημα βρίσκεται στις ΗΠΑ και όπως μας είχε προϊδεάσει στο Instagram, εξασφάλισε την πολυπόθητη πρόσκληση για τη μεγάλη βραδιά. 

Ο αρχιτέκτοντας και παρουσιαστής δεν μπόρεσε κρύψει τον ενθουσιασμό του και βομβάρδισε το λογαριασμό του από φωτογραφικές στιγμές.

 

A post shared by Spiros Soulis (@spiros_soulis) on Feb 26, 2017 at 1:54am PST

Πριν ακόμα φτάσει στον χώρο που πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής, είχε ενημερώσει τους διαδικτυακούς του φίλους για την παρουσία του εκεί δημοσιεύοντας την πρόσκληση που είχε λάβει.

 

 

A post shared by Spiros Soulis (@spiros_soulis) on Feb 26, 2017 at 9:46pm PST

 

Λίγο μετά τον είδαμε να ποζάρει με εντυπωσιακό σμόκιν στο κόκκινο χαλί γράφοντας χαρακτηριστικά ως λεζάντα στη φωτογραφία που δημοσίευσε: «Φτάνοντας στα Οσκαρ».

 

 

A post shared by Spiros Soulis (@spiros_soulis) on Feb 27, 2017 at 4:22am PST

 

 

 

A post shared by Spiros Soulis (@spiros_soulis) on Feb 27, 2017 at 1:30pm PST

 

 

Δεν παρέλειψε να δημοσιεύσει φωτογραφίες από ένα after oscar πάρτι (φιλανθρωπικό πάρτι που διοργάνωσε ο Ελτον Τζον) και να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους βίντεο που τραβήχτηκε λίγα λεπτά πριν την τελετή απονομής.

 

A post shared by Spiros Soulis (@spiros_soulis) on Feb 28, 2017 at 11:12am PST