AP
AP
Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ

Γιατί η Μιράντα Κερ δεν κάνει σεξ με τον μέλλοντα (δεύτερο) σύζυγό της μέχρι το γάμο τους


Κόντρα στα στερεότυπα πηγαίνουν η Μιράντα Κερ και ο μέλλων σύζυγός της, Εβαν Σπίγκελ.

Ο εκατομμυριούχος Εβαν Σπίγκελ είναι ο άνδρας που έκλεψε την καρδιά της Μιράντα Κερ μετά το διαζύγιό της με τον Ορλάντο Μπλουμ. Ενας άνδρας που, όπως αποκάλυψε η καλλονή, κράτα τις παραδόσεις και πηγαίνει κόντρα στα στερεότυπα του σήμερα που θέλουν τις σχέσεις των ζευγαριών να έχουν ως βασική ανάγκη και προτεραιότητά τους το σεξ.

Η Μιράντα Κερ αναμένεται να παντρευτεί τον αρραβωνιαστικό της και μάλιστα μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους την είδηση ότι είπε το μεγάλο «Ναι» στην πρόταση γάμου που της έκανε!

AP
AP

Σε συνέντευξή της αποκάλυψε ότι ο μέλλων συζυγός της και η ίδια δεν πρόκειται να κάνουν σεξ μέχρι να παντρευτούν. Η δήλωση του μοντέλου εξέπληξε και ανέτρεπε το στερεότυπο που θέλει τις σέξι και αισθησιακές γυναίκες να... ενδίδουν ευκολότερα σε ερωτικούς πειρασμούς.

«Οχι, δεν κάνουμε σεξ μέχρι να παντρευτούμε. Ο Εβαν είναι παραδοσιακός. Δηλαδή εννοώ... απλώς περιμένουμε» δηλώνει η ίδια και συμπληρώνει «Είμαστε ευτυχισμένοι και ελπίζουμε να έχουμε έναν υγιή γάμο. Ο Εβαν κι εγώ αρραβωνιαστήκαμε τον Ιούλιο και σχεδιάζουμε να παντρευτούμε αυτό τον χρόνο».

Η περίπτωση της Μιράντα Κερ έκανε τον γύρο των μέσων ενημέρωσης προκαλώντας έκπληξη. Ισως γιατί εν έτει 2017 φαίνεται ασυνήθιστο μια γυναίκα του βεληνεκούς της να σέβεται σε τέτοιο βαθμό τα θέλω και τις ανάγκες του συντρόφου της.

Το σεξ μπορεί να ενώνει το ζευγάρι αλλά η περίπτωση της Μιράντα και του Εβαν δείχνει ότι απλά είναι μια λεπτομέρεια, αν έχουν προλάβει να σε ενώσουν άλλα συναισθήματα.

 

 

A post shared by Miranda (@mirandakerr) on Jul 20, 2016 at 8:39am PDT

 

 

A post shared by Miranda (@mirandakerr) on Aug 24, 2016 at 1:01pm PDT

 

 

 

A post shared by Miranda (@mirandakerr) on Sep 18, 2016 at 5:35pm PDT

 

 

 

A post shared by Miranda (@mirandakerr) on May 14, 2016 at 3:35am PDT