WHITE HOUSE
WHITE HOUSE
ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ...

Γιατί το πορτρέτο της Μελάνια Τραμπ δίχασε τους Αμερικανούς


Ο Λευκός Οίκος αποκάλυψε το βράδυ της Δευτέρας το πρώτο επίσημο πορτρέτο της Μελάνια Τραμπ. Αν και απαστράπτουσα, η Πρώτη Κυρία κατάφερε να διχάσει τους Αμερικανούς.

 Στην εικόνα, η Μελάνια Τραμπ, στέκεται με τα χέρια σταυρωμένα, φορώντας ένα μαύρο σακάκι και Hermes pussy bow μπλούζα. Η Πρώτη Κυρία αγαπά ιδιαίτερα το συγκεκριμένο ύφος, καθώς το φόρεσε δύο φορές κατά τη διάρκεια της εκστρατείας του συζύγου της προκαλώντας χιλιάδες σχόλια. Ας μην ξεχνάμε πως ήταν η εποχή που είχε διαρρεύσει η σεξιστική ατάκα του Τραμπ για τις γυναίκες, “Grab them by the pussy”. 

Δεν είναι ωστόσο η pussy bow μπλούζα που ξεκίνησε τη διαμάχη στα κοινωνικά δίκτυα. Σύμφωνα με τους χρήστες του Twitter, το πρόσωπο της Μελάνια Τραμπ, έχει υποστεί επεξεργασία στο Photoshop και συγκεκριμένα χρησιμοποιήθηκε αερογράφος (airbrush tool) ώστε να καλυφθούν όλες οι ατέλειες και να δοθεί η αίσθηση της λάμψης. Το αποτέλεσμα όμως, είναι μάλλον απογοητευτικό αφού η Πρώτη Κυρία φέρει κάτι (κακό) από 90s, όπως σημειώνουν οι χρήστες των Social Media.

Μόλις η φωτογραφία αναρτήθηκε στο διαδίκτυο, το Twitter έσπευσε να χλευάσει το ρετούς της Μελάνια Τραμπ. Κάποιοι χρήστες μάλιστα έκαναν λόγο για φίλτρα, όμοια με αυτά του Snapchat.

 

 

Οι πολέμιοι μάλιστα της Μελάνια Τραμπ, συγκρίνουν το πορτρέτο της νυν πρώτης Κυρίας με αυτά της Μισέλ Ομπάμα στα οποία υπάρχει ελάχιστη επεξεργασία. 

WHITE HOUSE
WHITE HOUSE