Τρίτος γάμος για την Σπίαρς -Ποιος είναι ο 23χρονος που της έκλεψε την καρδιά | 0 bovary.gr
Τρίτος γάμος για την Σπίαρς -Ποιος είναι ο 23χρονος που της έκλεψε την καρδιά | 0 bovary.gr
ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΑ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΗ

Τρίτος γάμος για την Σπίαρς -Ποιος είναι ο 23χρονος που της έκλεψε την καρδιά


Η ιδέα του γάμου χτύπησε την πόρτα της Μπρίτνει Σπίαρς για τρίτη φορά σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Life & Style.

Ο πρώτος της γάμος έγινε με τον παιδικό της φίλο, Τζέισον Αλεξάντερ και διήρκησε 55 ώρες. Ο δεύτερος γάμος της έγινε με τον χορευτή Κέβιν Φέντερλαιν.

Ο 23χρονος Sam Asghari με καταγωγή από το Ιράν είναι ο άνδρας που έχει κλέψει την καρδιά της 35χρονης τραγουδίστριας που σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο γάμου μαζί του το καλοκαίρι, μετά από 4 μήνες σχέσης. O Σαμ εργάζεται ως μοντέλο και personal trainer και έχει χιλιάδες ακόλουθους στα social media. Eχει μια αδελφή που επίσης ασχολείται με το μόντελινγκ (έκανε μάλιστα το ντεμπούτο της στην πασαρέλα στην Εβδομάδας Μόδας του Λος Αντζελες).

Σε πρόσφατη συνέντευξή της η Μπρίτνει μίλησε για τις αποτυχημένες ερωτικές της σχέσεις: «Δυστυχώς είμαι αθεράπευτα ρομαντική. Εχω ζήσει πολλά σε συναισθηματικό επίπεδο αλλά δυστυχώς πιστεύω ακόμα στον έρωτα. Πρέπει να προστατεύεις την καρδιά σου» δήλωσε χαρακτηριστικά. Φαίνεται ότι ο νεαρός την αναζωογόνησε ψυχικά και εκείνη θέλησε να δώσει μια... τρίτη ευκαιρία στον έρωτα.