Η Τάνια Τρύπη ποζάρει με τις όμορφες κόρες της, Τζένη και Μαρίνα [εικόνες] | 0 bovary.gr
Η Τάνια Τρύπη ποζάρει με τις όμορφες κόρες της, Τζένη και Μαρίνα [εικόνες] | 0 bovary.gr
ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ

Η Τάνια Τρύπη ποζάρει με τις όμορφες κόρες της, Τζένη και Μαρίνα [εικόνες]


Μια ηθοποιός που κρατά την οικογενειακή της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, διακριτικά.

Η Τάνια Τρύπη εκτός από ταλαντούχα ηθοποιός είναι και μια αφοσιωμένη μαμά.

Μητέρα δύο όμορφων κοριτσιών, της 16χρονης Τζένης Καζάκου – η Τζένη είναι καρπός του έρωτά της με τον γιο της Τζένης Καρέζη και του Κώστα Καζάκου, Κωνσταντίνο- και της 23χρονης Μαρίνας –πατέρας της ο Αλέξης Μάρδας, πρώτος σύζυγος της Τάνιας Τρύπη, που έφυγε από τη ζωή τον Ιανουαρίο του 2017-  περνά όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο μαζί τους όταν της το επιτρέπουν οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Τζένη Καζάκου ακολουθεί τα χνάρια των γονιών της και ασχολείται πλέον με την υποκριτική. Σε συνέντευξή της στη Real Life είχε μιλήσει για την συμμετοχή της σε ταινία που πρωταγωνιστεί η μητέρα της.

Η µητέρα σου στην ταινία υποδύεται µια διάσηµη και ταλαντούχα τραγουδίστρια και ηθοποιό και εσύ παίζεις µια κοπέλα που ζει σπίτι της. Η καλλιτεχνική δράση της Έλενας Βρανά, που παίζει η µαµά, παρακολουθείται έντονα από τα ΜΜΕ, σε αντίθεση µε την προσωπική της ζωή, που είναι απόλυτα προστατευµένη από δηµοσιογράφους και φωτογράφους. Η καλή εικόνα του «φαίνεσθαι» πρέπει να προφυλαχθεί µε κάθε τρόπο. Στο συγκρότηµα κατοικιών όπου έχει το διαµέρισµά της ζει µε την οικονόµο-φίλη της, που φροντίζει και προστατεύει το παιδί της (ΑµεΑ) και τον χήρο µελαγχολικό πάτερα της, που ζει µοναχικά στη σοφίτα του σπιτιού µε τις αναµνήσεις του - στον ρόλο ο κύριος Ντίνος Καρύδης. Σε κάποια πρόβα για την επόµενη παράσταση η διάσηµη ηθοποιός έρχεται σε έντονο λεκτικό διαπληκτισµό µε µια ανερχόµενη ανταγωνίστριά της για τον σκύλο ράτσας που έχει. Η σκηνή αυτή καταγράφεται µε κάµερα από φιλόδοξη δηµοσιογράφο και «ανεβαίνει» στα social media, όπου και γίνεται viral, µε αρνητικά σχόλια για την ηθοποιό.

∆ιαβάζεις ξανά και ξανά το ρόλο σου, Τζένη; Ξανά και ξανά! Με βοηθάει και η µαµά πολύ.Έχω µεγάλη αγωνία να πάνε όλα καλά, µιας και είναι το πρώτο µου βήµα στον χώρο που µε ενδιαφέρει τόσο πολύ.

Μετά την ταινία, θα ήθελες να κάνεις και ένα πρώτο βήµα στο θέατρο; Ναι, πολύ, αλλά θέλω να γίνει σωστά και όχι βιαστικά. Να σπουδάσω πρώτα υποκριτική και µετά. Το θέατρο έχει -απ’ ό,τι ξέρω από τους γονείς µου- πολύ µεγάλες απαιτήσεις και πρέπει να έχεις τα κατάλληλα εφόδια και τις ανάλογες γνώσεις για να περάσεις σε αυτό. Ας τελειώσω µε το σχολείο κι όλα θα γίνουν.

 

 

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Τάνια Τρύπη δημοσιεύει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες με τις κόρες της

 

 

 

 

Λάτρεις του θεάτρου και οι 3 τους, έχουν απαθανατιστεί από τον φωτογραφικό φακό σε εξόδους τους για να απολαύσουν θεατρικές παραστάσεις