Νάντια Χαλαμανδάρη, πρίγκιπας Φερνάντο: Το love story μιας σύγχρονης σταχτοπούτας και οι φήμες για χωρισμό -Τι απαντούν οι ίδιοι | 0 bovary.gr
Νάντια Χαλαμανδάρη, πρίγκιπας Φερνάντο: Το love story μιας σύγχρονης σταχτοπούτας και οι φήμες για χωρισμό -Τι απαντούν οι ίδιοι | 0 bovary.gr
09|04|2017 20:35
SHARE
ΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΙ ΛΕΝΕ;

Νάντια Χαλαμανδάρη, πρίγκιπας Φερνάντο: Το love story μιας σύγχρονης σταχτοπούτας και οι φήμες για χωρισμό -Τι απαντούν οι ίδιοι


Ενα χρόνο πριν έσκαγε σαν βόμβα η ιστορία της σύγχρονης (Ελληνίδας) σταχτοπούτας. Η δημοσιογράφος Νάντια Χαλαμανδάρη ανέβηκε τα σκαλιά του... δημαρχείου με τον Ισπανό πρίγκιπα Φερνάντο Γκόμεζ Αθέμπο και λίγες ημέρες αργότερα κρατούσαν και στα χέρια τους τον καρπό του έρωτά τους. 

Ο πρίγκιπας Φερνάντο, ο μικρότερος γιος της Ινφάντα Πιλάρ, αδελφής του τέως βασιλιά της Ισπανίας Χουάν Κάρλος και η δημοσιογράφος γνωρίστηκαν στην Ελλάδα το καλοκαίρι του 2015. 

Η επικοινωνία τους αρχικά διατηρήθηκε μέσω των social media. Ούτε παράξενο, ούτε πρωτότυπο την εποχή της κυριαρχίας του Ιντερνετ. Ο καλοκαιρινός έρωτας του ζευγαριού εξελίχθηκε σε κάτι πιο σοβαρό και κατέληξε στα σκαλιά του δημαρχείου Παλαιού Φαλήρου. Εκεί, στις 31 Μαΐου του 2016, το ζευγάρι, κάτω από άκρα μυστικότητα, αντάλλαξε όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης. 

Το δημοσίευμα ενός ισπανικού περιοδικού λίγες ημέρες αργότερα επιβεβαίωσε το ευχάριστο, σημειώνοντας βέβαια ότι στο γάμο δεν παρέστη κανένα μέλος της βασιλικής οικογένειας, γεγονός... περίεργο. Τα ευχάριστα, πάντως, για το ζευγάρι, δεν σταμάτησαν εκεί... Τρεις ημέρες αργότερα κράτησαν στα χέρια τους τον καρπό του ερωτά τους, τον μικρό Νικόλαο. 

Και κάπως έτσι το ζευγάρι άρχισε να ζει το δικό του παραμύθι, μεταξύ Ισπανίας και Ελλάδας. 

Ωστόσο, το ίδιο περιοδικό που δημοσίευσε τις φωτογραφίες του γάμου του ζευγαριού επανήλθε πριν λίγο καιρό μιλώντας για σύννεφα στο γάμο τους και στο παραμύθι της Σταχτοπούτας. Το ισπανικό περιοδικό, επικαλούμενο πηγές κοντά στη βασιλική οικογένεια, αναφέρει ότι το ζευγάρι δεν μένει πια μαζί γιατί η Νάντια δεν μπορούσε να προσαρμοστεί στον καινούργιο τρόπο ζωής της στην Ιβηρική χερσόνησο. «Η δύσκολη κατάσταση του γάμου του Φερνάντο Γκόμεζ με τη Νάντια Χαλαμνδάρη. Κοντινές πηγές της οικογένειας λένε ότι ζουν χώρια και δεν έχουν πρόθεση ν' αλλάξουν αυτή την κατάσταση στο άμεσο μέλλον». Έτσι, τιτλοφορείται το περιοδικό που μεταφέρει με μεγάλη σιγουριά ότι η απόφαση είναι τελεσίδικη.

Αναφέρεται ακόμα ότι εκείνη ζει πλέον στην Ελλάδα με τον γιο της, ενώ επιθυμία της βασιλικής οικογένειας, είναι η Νάντια να ταξιδεύει συχνά στην Ισπανία, προκειμένου να μπορεί ο Νικόλαος να βλέπει περισσότερο τον πατέρα του και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας.

Η πρώτη αντίδραση στο δημοσίευμα ήρθε από τη δημοσιογράφο. Σύμφωνα με τον καλό φίλο και εκπρόσωπο της στην Ελλάδα Νίκο Βασιλάκη, η όμορφη δημοσιογράφος και παραγωγός δεν έχει χωρίσει με τον πρίγκιπα Φερνάρντο, αλλά επειδή της αρέσει να εργάζεται και να είναι δημιουργική, και επειδή δε μιλάει Ισπανικά- κάτι που θα την βοηθούσε να εργαστεί στην Ισπανία- αποφάσισαν από κοινό να περνάει κάποιο χρόνο στην Ελλάδα για να εργάζεται. Κατά τις ίδιες πηγές η Νάντια Χαλαμανδάρη τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στην Ελλάδα για έναν επιπλέον λόγο, καθώς η αγαπημένη της γιαγιά νοσηλεύεται στην εντατική. 

Αντίδραση για τα δημοσιεύματα, όμως, υπήρξε και από την πλευρά του πρίγκιπα Φερνάντο, ο οποίος μίλησε στην El Mundo. «Ο γάμος μας κρατάει. Δεν χώρισα και δεν παίρνω διαζύγιο», φέρεται να λέει ο πρίγκιπας Φερνάντο. «Δεν έχουμε χωρίσει, δεν πήραμε διαζύγιο, δεν ξέρω όμως τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον. Είναι αλήθεια πως για μεγάλο χρονικό διάστημα εγώ μένω εδώ και εκείνη στην Ελλάδα, αλλά μας χωρίζουν μόλις 3 ώρες με το αεροπλάνο και εγώ πηγαίνω συχνά να τους δώ», συμπλήρωσε. Οσο για το αν έχει καιρό να δει τον 10 μηνών γιο του Νικόλα, αποκάλυψε: «Εχω τρεις εβδομάδες να τον δω, καθώς λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν μπορούσαμε ούτε εγώ, ούτε η Νάντια να ταξιδέψουμε. Ξέρω όμως ότι είναι καλά και σύντομα θα είμαι κοντά του».

«Παρά το άρθρο του Hola Magazine και πολλών δημοσιευμάτων στην Ελλάδα, ότι εγώ και ο σύζυγός μου χωρίζουμε και είμαστε έτοιμοι να πάρουμε διαζύγιο, η απάντηση έρχεται από τον σύζυγό μου στην εφημερίδα El Mundo», ανέφερε η Νάντια Χαλαμανδάρη σε post της στο Instagram.