H πρώτη εμφάνιση της Τζάνετ Τζάκσον μετά τον χωρισμό -Ελαμπε από χαρά [εικόνες] | 0 bovary.gr
H πρώτη εμφάνιση της Τζάνετ Τζάκσον μετά τον χωρισμό -Ελαμπε από χαρά [εικόνες] | 0 bovary.gr
ΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ

H πρώτη εμφάνιση της Τζάνετ Τζάκσον μετά τον χωρισμό -Ελαμπε από χαρά [εικόνες]


Πριν από λίγες ημέρες, έγινε γνωστός ο χωρισμός της από τον πολυεκατομμυριούχο σύζυγό της Wissam Al Mana, λίγους μήνες μετά την γέννηση του γιου της.

Η Τζάνετ Τζάκσον απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό των παπαράτσι σε χαλαρή βόλτα της με τον μικρό Eissa, ξέγνοιαστη και με ένα μεγάλο χαμόγελο στα χείλη της. Η αποκάλυψη για τον χωρισμό της Τζάνετ Τζάκσον έγινε από το Page Six και στην δημοσιότητα δόθηκαν λεπτομέρειες που ίσως εξηγούν την έκφραση ανακούφισης που βλέπουμε στις φωτογραφίες της. «Η Τζάνετ πίστευε ότι ο σύντροφός της την καταπίεζε πολύ κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης της. Του είχε επιτρέψει να της λέει πώς θα ντύνεται και να της υποβάλλει τον τρόπο που έπρεπε να εμφανίζεται στις συναυλίες», αναφέρει πηγή από το περιβάλλον της Τζάκσον. Αλλη πηγή στο US Weekly αναφέρει: «Ενιωθε ότι δεν μπορούσε να είναι άλλο ο εαυτός της. Δεν μπορούσε να είναι αυτή που ήθελε. Ηθελε περισσότερο την ελευθερία της. Ηταν κρυμμένη από την οικογένειά της. Τους έλειπε».

Η σχέση του ζευγαριού είχε φτάσει σε ρήξη από πολύ νωρίς. «Η Τζάνετ Τζάκσον είχε αρχίσει να τρελαίνεται και ένιωθε ότι έχανε τους θαυμαστές της». Η τραγουδίστρια είχε εγκαταλείψει τις ΗΠΑ και ζούσε με τον Wissam Al Mana στη Μέση Ανατολή, είχε αλλάξει ζωή και είχε αρχίσει να ντύνεται σαν μουσουλμάνα. Το τελευταίο της μήνυμα ήταν τον περασμένο Νοέμβριο όταν έγραψε: «Κούκου. Πάει καιρός... Αλλά είμαι πάντα εδώ να σας ακούω...Παίρνω την αγάπη σας και τις προσευχές σας.Σας ευχαριστώ.Είμαι μια χαρά. Al Hamdu lillah».