Η όμορφη εγγονή του Ζάχου Χατζηφωτίου -Κάνει καριέρα στο Χόλιγουντ [εικόνες] | 0 bovary.gr
Η όμορφη εγγονή του Ζάχου Χατζηφωτίου -Κάνει καριέρα στο Χόλιγουντ [εικόνες] | 0 bovary.gr
ΜΙΑ ΓΟΗΤΕΥΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΚΟΤΗΤΑ

Η όμορφη εγγονή του Ζάχου Χατζηφωτίου -Κάνει καριέρα στο Χόλιγουντ [εικόνες]


Ενας άνδρας με όνομα συνδεδεμένο με την αίγλη της παλιάς Αθήνας.

Ο Ζάχος Χατζηφωτίου, στα 94 του χρόνια γεύεται την αγάπη των προσώπων της οικογένειάς του.

Μια μεγάλη αδυναμία της ζωής του, η εγγονή του Δωροθέα Πασχαλίδου -κόρη της Ματίνας Χατζηφωτίου που απέκτησε ο Ζάχος Χατζηφωτίου από τον δεύτερο γάμο του με την Δανάη Κύρου- Σωσσίδη- που κάνει καριέρα στο Χόλιγουντ, στον τομέα των κινηματογραφικών παραγωγών.

Σε συνέντευξή του στο περιοδικό People, ο Ζάχος Χατζηφωτίου έχει δηλώσει για την οικογένειά του: «Ο πρώτος γάμος έγινε όταν ήμουν στη Βηρυτό, μετά τις μάχες του Ελ Αλαμέιν. Πατέρας έγινα στο δεύτερο γάμο μου, στα 27 μου. Δεν νομίζω να είχα λαχτάρα να κάνω οικογένεια, αλλά προέκυψε. Αγάπησα βέβαια. Με καμία από τις γυναίκες μου δεν είχα να χωρίσω οικονομικά, γι’ αυτό και δεν είχαμε τσακωμούς και διενέξεις.

Δεν θέλω να πω την ηλικία της κόρης μου. Θα με πάρει τηλέφωνο και θα με μαλώσει. Γυναίκα είναι! Είναι όμως καλή μητέρα. Τα σπούδασε και τα τρία παιδιά της. Η μία εγγονή μου, η Δωροθέα Πασχαλίδου, είναι στην Αμερική και κάνει ταινίες. Έχω και δύο δισέγγονα. Τα έχω δει μία φορά, γιατί ο πατέρας τους, ο εγγονός μου, ζει με την οικογένειά του στην Ελβετία. Δουλεύει σε τράπεζα εκεί. Η τρίτη μου εγγονή έχει μείνει στην Ελλάδα».