Η Αμπερ Χερντ παντρεύεται ξανά -Ο δισεκατομμυριούχος αγαπημένος της | 0 bovary.gr
Η Αμπερ Χερντ παντρεύεται ξανά -Ο δισεκατομμυριούχος αγαπημένος της | 0 bovary.gr
19|04|2017 10:16
SHARE
«ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ»

Η Αμπερ Χερντ παντρεύεται ξανά -Ο δισεκατομμυριούχος αγαπημένος της


Μπορεί καλά καλά να μην έχει στεγνώσει το μελάνι από τα δημοσιεύματα για τον επεισοδιακό χωρισμό της με τον Τζόνι Ντεπ, ωστόσο, η Αμπερ Χερντ φαίνεται ότι έχει ήδη βρει το νέο της αμόρε. 

Ο λόγος για τον δισεκατομμυριούχο Ελον Μασκ, συνιδρυτή της Tesla, ιδιοκτήτης της SpaceX και άλλων πολλών εταιρειών, του οποίου η προσωπική του περιουσία εκτιμάται στα 13,9 δις δολάρια (ο 80ος πιο πλούσιος άνθρωπος στον κόσμο και ο 21ος στη λίστα του Forbes με τους ισχυρότερους του πλανήτη). 

Σύμφωνα με τη Daily Mail η ηθοποιός έχει δηλώσει ότι θα ήθελε να τον παντρευτεί και σχεδιάζει να κάνει οικογένεια μαζί του. 

Μάλιστα, ο ίδιος ο πατέρας της αποκάλυψε ότι η σχέση της κόρης του με τον δισεκατομμυριούχο είναι σοβαρή.

O 45χρονος δισεκατομμυριούχος έχει στο ενεργητικό του ήδη δύο γάμους και αντίστοιχα διαζύγια και είναι πατέρας έξι παιδιών.  

Από το διαζύγιό της η Αμπερ Χερντ πήρε 7 εκατ. δολάρια, υπό τον όρο να αποσύρει τις κατηγορίες εναντίον του και να λήξει η δικαστική διαμάχη. Το ποσό αυτό το δώρισε σε δύο φιλανθρωπικές οργανώσεις θέλοντας να κλείσει τα στόματα όσων την κατηγορούσαν (μεταξύ άλλων και ο ίδιος ο Ντεπ) ως προικοθήρα. «Τα χρήματα ποτέ δεν έπαιζαν ρόλο στη ζωή μου, ούτε πρόκειται να παίξουν. Με ενδιαφέρουν μόνο στο βαθμό που μπορώ μέσω αυτών να βοηθάω άλλους ανθρώπους, λιγότερο τυχερούς από εμένα», είχε δηλώσει η ίδια. 

Ο Μασκ: