Ολα όσα κάνει καθημερινά η Σίντι Κρόφορντ και δείχνει 20 χρόνια μικρότερη | 0 bovary.gr
Ολα όσα κάνει καθημερινά η Σίντι Κρόφορντ και δείχνει 20 χρόνια μικρότερη | 0 bovary.gr
ΠΑΝΤΑ ΛΑΜΠΕΡΗ

Ολα όσα κάνει καθημερινά η Σίντι Κρόφορντ και δείχνει 20 χρόνια μικρότερη


Στα 51 της χρόνια, αφοπλιστικά ακαταμάχητη. Μια γυναίκα που έχει καταφέρει να κάνει το χρόνο πιστό σύμμαχό της.

Ο λόγος για τη Σίντι Κρόφορντ που επιβεβαιώνει την άποψη ότι η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός. Η πραγματική ηλικία μιας γυναίκας ορίζεται από την σχέση που έχει με τον εαυτό της. Ποιες είναι οι καθημερινές της συνήθειες που την κάνουν να δείχνει λαμπερή;

Το 2010 είχε δηλώσει στο Access Hollywood -όταν είχε ερωτηθεί για το ποια είναι τα «μυστικά» της: «Το μυστικό είναι ότι... δεν έχω συγκεκριμένα μυστικά. Απλά γυμνάζομαι και τρώω σωστά στο 80%».

1) Πάντα ξεκινά τη μέρα της με μια κούπα πράσινο τσάι: Πριν απολαύσει το πρωινό της, η Σίντι Κρόφορντ απολαμβάνει πράσινο τσάι. «Μου αρέσει το πράσινο τσάι, αισθάνομαι καλά με αυτό, το ζητά ο οργανισμός μου κάθε μέρα» είχε δηλώσει το 2015 στο Elle. Είναι σημαντικό να ξεκινάς την ημέρα σωστά. Είναι εύκολο να ελέγξεις τι θα φας για πρωινό, αν είσαι στο σπίτι.

 

2) Πρωτεΐνες για μεσημεριανό:

«Τρώω σαλάτα και πρωτείνη για μεσημεριανό» είχε δηλώσει η Σίντι Κρόφορντ στο Elle. Παράλληλα, είχε αναφερθεί και στην αδυναμία που έχει στη σοκολάτα και το «κόλπο» που κάνει για να μην παρασύρεται: «Στο τέλος του γεύματος, τρώω ένα μικρό κομματάκι μαύρης σοκολάτας. Αν έχεις όρεξη να φας κάτι και το αρνείσαι στον εαυτό σου, τότε καταλήγεις να τρως άλλα πράγματα... συν αυτό που έχεις αρνηθεί στον εαυτό σου». Εχει δηλώσει στο Allure.

 

3) Δεν παραλείπει τα μικρά γεύματα μέσα στη μέρα -Για να έχει ενέργεια:

Η Σίντι Κρόφορντ θεωρεί ότι αυτό είναι η βάση ενός υγιούς οργανισμού. «Το απόγευμα τρώω αμύγδαλα, ένα μήλο, μια φέτα τυριού και χούμους. Θέλω να έχω πάντα στη τσάντα μου κάτι. Μισώ την ιδέα ότι μπορεί να πεινάσω και να φάω ό,τι βρω μπροστά μου».

 

4) Θέλει να είναι καλό πρότυπο για την κόρη της:

Δεν φτάνει να έχουμε μόνο ένα ωραίο σώμα, πρέπει να είμαστε και υγιείς. Αυτή την ιδέα θέλει να περάσει η Σίντι Κρόφορντ στην κόρη της που κάνει τα πρώτα της βήματα στο μόντελινγκ. «Θέλω η κόρη μου να τρώει με σύνεση. Να με βλέπει να τρώω υγιεινά χωρίς να σκέφτεται ότι δεν θα μπορέσει ποτέ να φάει έστω ένα γλυκό» έχει δηλώσει στο Us Weekly το 2010.

 


 

5) Κάνει γυμναστική και ασκήσεις στην ύπαιθρο.

«Κάνω προπόνηση με την personal trainer μου Sarah Hagaman, τρεις φορές την εβδομάδα, κάθε πρωί» έχει δηλώσει στο Shape. «Κάνουμε βάρη, μηχανήματα και ασκήσεις. Μου αρέσει όμως και η ορειβασία και ποδηλασία».