«Pretty Woman»: Γιατί η Τζούλια Ρόμπερτς κατέκτησε για 5η φορά τον τίτλο της «πιο όμορφης γυναίκας» | 0 bovary.gr
«Pretty Woman»: Γιατί η Τζούλια Ρόμπερτς κατέκτησε για 5η φορά τον τίτλο της «πιο όμορφης γυναίκας» | 0 bovary.gr
ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ PEOPLE

«Pretty Woman»: Γιατί η Τζούλια Ρόμπερτς κατέκτησε για 5η φορά τον τίτλο της «πιο όμορφης γυναίκας»


Μια «Pretty Woman» και μητέρα τριών παιδιών που κατάφερε να ισορροπήσει την επαγγελματική πορεία με την οικογενειακή ζωή. 

Στα 49 της χρόνια, η Tζούλια Ρόμπερτς κέρδισε για πέμπτη φορά τον τίτλο «της πιο όμορφης γυναίκας» που απονέμει κάθε χρόνο το περιοδικό «People».

«Με κολακεύει το γεγονός ότι βραβεύομαι από το περιοδικό ως «η πιο όμορφη γυναίκα για πέμπτη φορά» δηλώνει η ίδια στο People (εκτοπίζοντας την Τζένιφερ Ανιστον και την Μισέλ Φάιφερ που ήδη έχουν βραβευτεί δύο φορές).

 

 

O γάμος της με τον κινηματογραφιστή Danny Moder και τα τρία τους παιδιά Ηazel, Phinnaeus και Henry είναι η πηγή της προσωπικής της ολοκλήρωσης αναφέρει στη συνέντευξή της στο περιοδικό. Παραδέχεται ότι ακόμα είναι ερωτευμένη με τον άνδρα της και νιώθει επιθυμία γι’αυτόν.

Ηταν το 1991, όταν η Τζούλια Ρόμπερτς πόζαρε για το εξώφυλλο του περιοδικού People. Με την φρεσκάδα των 23 χρόνων, ένα denim T-Shirt και κρίκους στ’αυτιά η ηθοποιός γοητεύει με τον αυθορμητισμό της νεανικότητάς της.

Εννέα χρόνια αργότερα, η Τζούλια Ρόμπερτς, στα 32 της χρόνια -έχοντας αποσπάσει Οσκαρ για την ερμηνεία της στην ταινία «Erin Brockovich» ποζάρει και πάλι για το εξώφυλλο του περιοδικού έχοντας κατακτήσει τον τίτλο «της πιο όμορφης γυναίκας».

Bρισκόμαστε στο 2005 και η Τζούλια Ρόμπερτς φιγουράρει και πάλι στο εξώφυλλο του περιοδικού. Οι ταινίες «Ocean’s Twelve» και «Closer» έχουν σπάσει ταμεία και η ηθοποιός έχει γευτεί για πρώτη φορά στη ζωή της την  γλύκα της μητρότητας με τον ερχομό των δίδυμων παιδιών της Hazel και Finn.

To 2010, η Τζούλια Ρόμπερτς βραβεύεται για ακόμα μια φορά από το περιοδικό λίγο μετά την επιτυχία της ταινίας «Eat, Pray,Love» που ενέπνευσε εκατομμύρια γυναίκες.

Φτάνουμε στο 2017 και η Τζούλια Ρόμπερτς εξακολουθεί να θεωρείται από το περιοδικό «η πιο όμορφη γυναίκα»: μια γυναίκα που κρατά την οικογενειακή της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, είναι ερωτευμένη με τον άνδρα της μετά από 14 χρόνια γάμου, δεν έχει λογαριασμούς στα social media, έχει ως προτεραιότητα τα παιδιά της, έχει κάνει το χρόνο σύμμαχό της με το να περιποιείται τον εαυτό της αποδεχόμενη τις ατέλειές της,  έχει γευτεί την καταξίωση χωρίς να της έχει «φουσκώσει» το μυαλό, είναι γενναιόδωρη.

Η προσωπική ευτυχία λειτουργεί ως βιταμίνη C για το πρόσωπο μιας γυναίκας. Η Τζούλια Ρόμπερτς ζει μια γεμάτη ζωή, χαμογελά πλατιά, λάμπει. Το περιοδικό ίσως γι’αυτό να την επέλεξε για ακόμα μια φορά ως την πιο όμορφη γυναίκα του κόσμου. Γιατί θεωρεί ότι η πραγματική ομορφιά έχει άλλα κριτήρια, διαφορετικά από αυτά που έχει η βιομηχανία της μόδας και του θεάματος του σήμερα.

Η απόφασή του, όμως, αυτή δεν θα μπορούσε να μην εγείρει διαδικτυακές αντιδράσεις. Πολλοί ήταν αυτοί που εξέφρασαν έκπληξη στα όρια της δυσαρέσκειας για την απόφαση του περιοδικού.

 

 

 

 

 

 

«Σκέφτομαι τη ζωή μου σε σχέση με μια μητέρα που ζει στην πόλη του Κάνσας και παλεύει για να πάρει τα παιδιά της όταν φεύγει από τη δουλειά της ή που δεν έχει επιλογή αν θα δουλέψει ή θα μείνει στο σπίτι με τα παιδιά της. Αυτές οι μητέρες είναι οι πραγματικές ηρωίδες της ζωής μου, συμπεριλαμβανομένων και των φίλων μου, που συνδυάζουν οικογένεια και δουλειές με εξαντλητικά ωράρια. Εγώ δεν χρειάζεται να ανησυχώ γι 'αυτό και είμαι ευγνώμων».