Αννα Γουίντουρ: Η ισχυρή γυναίκα της Vogue σε μια εμβληματική φωτογράφιση | 0 bovary.gr
Αννα Γουίντουρ: Η ισχυρή γυναίκα της Vogue σε μια εμβληματική φωτογράφιση | 0 bovary.gr
23|04|2017 10:00
SHARE
ΣΕ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ

Αννα Γουίντουρ: Η ισχυρή γυναίκα της Vogue σε μια εμβληματική φωτογράφιση


«Να είσαι αποφασιστική, να αποδέχεσαι την ήττα, να αποφεύγεις την μετριότητα, να κάνεις πάντα το καλύτερο που μπορείς, να δοκιμάζεις νέα πράγματα, να απολαμβάνεις αυτό που κάνεις...».

Αυτοί είναι οι χρυσοί κανόνες επιτυχίας της σιδηράς κυρίας της Vogue, Αννας Γουίντορ.

Πεισματάρα και απαιτητική, τελειομανής και αυστηρή. Η Αννα Γουίντορ έχει χαρακτηριστεί ως Στάλιν του στιλ και δεν κρατά τυχαία το τιμόνι της αμερικάνικης Vogue εδώ και δύο δεκαετίες.

H Aννα Γουίντορ φιγουράρει στο εξώφυλλο του «BOF magazine» ποζάροντας στον φακό του Γάλλου φωτογράφου και καλού της φίλου, Patrick Demarchelier. Με ένα μεγάλο χαμόγελο και φορώντας ένα εντυπωσιακό κιμονό από την πρώτη συλλογή του Bέλγου σχεδιαστή Raf Simons για τον οίκο Calvin Klein, η Αννα Γουίντορ αποκαλείται από το περιοδικό ως η «Πλανητάρχης» της μόδας.

«Αν υπήρχε ένας Πλανητάρχης της μόδας αυτός θα ήταν η Αννα Γουίντουρ» αναφέρει ο αρχισυντάκτης του περιοδικού Imran Amed. Η σχέση μόδας και πολιτικής ήταν πάντα στενή. Η Αννα Γουίντορ εξέφρασε την στήριξή της στον Μπάρακ Ομπάμα (στις πρώτες εκλογές) –δεν είναι τυχαίο ότι η Μισέλ Ομπάμα πόζαρε τρεις φορές για το εξώφυλλο της Vogue- αλλά και στη Χίλαρι Κλίντον.