H έγκυος Σερένα Γουίλιαμς στην παραλία με τον σύντροφό της [εικόνες] | 0 bovary.gr
H έγκυος Σερένα Γουίλιαμς στην παραλία με τον σύντροφό της [εικόνες] | 0 bovary.gr
ΣΕ BABYMOON

H έγκυος Σερένα Γουίλιαμς στην παραλία με τον σύντροφό της [εικόνες]


Περιμένει το πρώτο της παιδί και διανύει μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της.

Η πρωταθλήτρια τέννις, Σερένα Γουίλιαμς πριν από λίγες ημέρες έκανε την έκπληξη ανακοινώνοντας το χαρμόσυνο γεγονός μέσω Snapchat, με μια selfie που φαινόταν καθαρά η εγκυμοσύνη της σε αρχικό στάδιο.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τη Σερένα Γουίλιαμς με τον σύντροφό της, Alexis Ohanian, στο μεξικάνικο θέρετρο Playa del Carmen. Xαλαρή και ευδιάθετη, φορώντας μπικίνι και έχοντας τον σύντροφό της στο πλευρό της, δεν σταμάτησε να χαμογελά. Μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, η ίδια δημοσίευσε φωτογραφίες από τις ξέγνοιαστες στιγμές της… εν αναμονή του διαδόχου.

Ο σύντροφος της πρωταθλήτριας, Alexis Ohanian,είναι γεννημένος στο Μπρούκλιν, το 1983, από πατέρα Αμερικανό με καταγωγή από την Αρμενία και μητέρα Γερμανίδα. Αποφοιτώντας από το πανεπιστήμιο της Βιρτζίνια, σε ηλικία 22 ετών, έγινε συνιδρυτής του σάιτ Reddit. Παρότι πούλησε το Reddit πριν από δέκα χρόνια, ο Alexis Ohanian παρέμεινε μέλος του διοικητικού του συμβουλίου και κατέχει περιουσία που αποτιμάται στα 4 εκατομμύρια ευρώ. Ο γάμος του ζευγαριού θα γίνει στο τέλος του χρόνου αλλά καμία λεπτομέρεια δεν έχει διαρρεύσει στον Τύπο.

 

 

 

A post shared by Serena Williams (@serenawilliams) on Apr 22, 2017 at 8:56am PDT

 

 

A post shared by Serena Williams (@serenawilliams) on Apr 20, 2017 at 6:30am PDT