O Τανιμανίδης φωτογραφίζει την σύντροφό του στο πάρτι γενεθλίων του στον Αγιο Δομίνικο [εικόνα] | 0 bovary.gr
O Τανιμανίδης φωτογραφίζει την σύντροφό του στο πάρτι γενεθλίων του στον Αγιο Δομίνικο [εικόνα] | 0 bovary.gr
ΣΤΙΓΜΕΣ ΧΑΡΑΣ

O Τανιμανίδης φωτογραφίζει την σύντροφό του στο πάρτι γενεθλίων του στον Αγιο Δομίνικο [εικόνα]


Ενα μήνυμα χαράς και ευγνωμοσύνης δημοσίευσε ο Σάκης Τανιμανίδης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram την 1η Μαΐου για τα γενέθλιά του στις 30 Απριλίου.

«Σήμερα που κλείνω τα 36 μου χρόνια είμαι πιο χαρούμενος από ποτέ, είμαι χαρούμενος για κάθε εμπειρία που έχω ζήσει μέχρι σήμερα, για κάθε μέρα που έχει περάσει από πάνω μου, για κάθε ρυτίδα που έχει εμφανιστεί στο πρόσωπο μου, για κάθε μου ατέλεια, για κάθε χαμόγελο που έχω σκάσει και ακόμα περισσότερο για κάθε χαμόγελο που έχω χαρίσει. Μετά από όλα αυτά νιώθω γεμάτος, πολλές φορές ακόμα και κουρασμένος... αλλά κάθε φορά ακούω ξανά τη μουσική της Ζώης και με ξεσηκώνει να κάνω κι άλλα, να πάω πιο μακριά και να χορέψω στο ρυθμό της! Κάθε μέρα που περνά είναι για όλους μας ένα μεγάλο δώρο, αρκεί να θέλεις κι εσύ να ακούσεις "τη μουσική"».

 

Τα γενέθλιά του γιορτάστηκαν φέτος με μοναδικό τρόπο μιας και ο παρουσιαστής λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων βρίσκεται στον Αγιο Δομίνικο. Στο πλευρό του η σύντροφός του, Χριστίνα Μπόμπα που πόζαρε στον φωτογραφικό φακό του παρουσιαστή κρατώντας ένα μπαλόνι που έγραφε «Happy Birthday Sakis». Η Χριστίνα Μπόμπα ενθουσιασμένη για την απόφασή της να ακολουθήσει τον σύντροφό της στον Αγιο Δομίνικο, δείχνει να απολαμβάνει την κάθε στιγμή.