Πρεμιέρα της νέας εκπομπής «RealtaLK» με την Κατερίνα Λάσπα στη Nova | 0 bovary.gr
Πρεμιέρα της νέας εκπομπής «RealtaLK» με την Κατερίνα Λάσπα στη Nova | 0 bovary.gr
11|05|2017 17:56
SHARE
ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Πρεμιέρα της νέας εκπομπής «RealtaLK» με την Κατερίνα Λάσπα στη Nova


Η νέα εκπομπή «RealtaLK» με παρουσιάστρια την εντυπωσιακή Κατερίνα Λάσπα κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στο Novalifε, την Παρασκευή 19 Μαΐου στις 22.30 και θα προβάλλεται κάθε Παρασκευή την ίδια ώρα.

Η εντυπωσιακή Κατερίνα Λάσπα συναντά σε απροσδόκητα τετ α τετ πολυσυζητημένες γυναίκες, επιτυχημένες, αμφιλεγόμενες, εκκεντρικές, πολυδιάστατες, μαχητικές, γοητευτικές, πεισματάρες, πρωτοπόρες και πάνω απ όλα πραγματικά ενδιαφέρουσες. 

Στην πρεμιέρα της εκπομπής η Κατερίνα Λάσπα υποδέχεται τη Χρυσή Ολυμπιονίκη στο αγώνισμα των 100 μέτρων μετ' εμποδίων στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Βαρκελώνης (1992) και σημερινή Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου.

Η κορυφαία και πολυβραβευμένη αθλήτρια  που θαύμασαν εκατομμύρια κόσμου στον πλανήτη θα μιλήσει στην εκπομπή «RealtaLK», στην Κατερίνα Λάσπα σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη για τα πρόσωπα και τα γεγονότα που την καθόρισαν και την ενέπνευσαν. 

Και έπεται συνέχεια με καλεσμένες που θα συζητηθούν…!

Η εκπομπή έρχεται σε High Definition και σε ήχο Dolby Digital Surround 5.1, ενώ μετά την προβολή της θα διατίθεται μέσω των υπηρεσιών NovaGO και Nova On Demand, ώστε οι συνδρομητές των καναλιών της Nova να μπορούν να την απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν, όπου και αν βρίσκονται!