H παράλογη απαίτηση της Πίπα Μίντλετον από τους καλεσμένους του γάμου της | 0 bovary.gr
H παράλογη απαίτηση της Πίπα Μίντλετον από τους καλεσμένους του γάμου της | 0 bovary.gr
ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΓΑΜΟ

H παράλογη απαίτηση της Πίπα Μίντλετον από τους καλεσμένους του γάμου της


Οι προετοιμασίες του γάμου της Πίπα Μίντλετον και του Τζέιμς Μάθιου στο Βerkshire έχουν μπει στην τελική ευθεία και στο φως της δημοσιότητας έρχονται συνεχώς λεπτομέρειες από όλα όσα θα γίνουν στο μεγάλο κοσμικό γεγονός που θα πραγματοποιηθεί σε λίγες ημέρες.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Daily Mail, οι απαιτήσεις της Πίπα Μίντλετον για τον γάμο της δεν έχουν τέλος.

Οπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, η Πίπα Μίντλετον έχει ζητήσει από τους καλεσμένους της να έχουν μαζί τους... και δεύτερη αλλαξιά ρούχων ώστε ένα έχουν άλλο outfit στην δεξίωση που θα ακολουθήσει μετά τον γάμο.

 

 

Οταν έγινε γνωστή η είδηση, η αντίδραση των χρηστών του Twitter ήταν άμεση και χαρακτήρισαν την κίνηση της Πίπα ως «γελοία» και «αλαζονική».

Η fashion writer Simon Glazin σημείωσε: «Αν ήμουν καλεσμένη στο γάμο, -χαίρομαι που δεν είμαι-, δεν θα χαιρόμουν καθόλου με αυτή την απαίτηση. Είναι ήδη δύσκολο να διαλέξει κάποιος τα ρούχα της πρώτης του εμφάνισης, μιας και το κοσμικό γεγονός θα καλυφθεί από όλα τα media. Φανταστείτε κάποιος να έχει να επιμεληθεί δύο εμφανίσει. Μήπως η Πίπα προτίθεται να προσφέρει στους καλεσμένους της προυπολογισμό για το outfit τους; Αυτός είναι μόνος δίκαιος τρόπος για να γίνει αυτό που θέλει».