Απίστευτο -Ποδοσφαιρική ομάδα κοριτσιών πήρε το πρωτάθλημα σε ανδρικό όμιλο | 0 bovary.gr
Απίστευτο -Ποδοσφαιρική ομάδα κοριτσιών πήρε το πρωτάθλημα σε ανδρικό όμιλο | 0 bovary.gr
12|05|2017 19:18
SHARE
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ

Απίστευτο -Ποδοσφαιρική ομάδα κοριτσιών πήρε το πρωτάθλημα σε ανδρικό όμιλο


Στην υψηλότερη θέση της βαθμολογίας βρέθηκε γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα στην Ισπανία, κλέβοντας κυριολεκτικά τον τίτλο (με το σπαθί της) μέσα από τα χέρια όλων των ανδρικών ομάδων που συμμετείχαν.

Τα κορίτσια έκαναν μια τρελή πορεία σε έναν όμιλο με ανδρικές ομάδες, παρά τις προσβολές από τους θεατές και τονδιαιτητή που τις αποκαλούσε «πριγκίπισσες» κατά τη διάρκεια των αγώνων.

Πριν από τρία χρόνια, η AEM Lleida αποφάσισε να «ρίξει» τη γυναικεία ομάδα της στο ανδρικό πρωτάθλημα των αγώνων καθώς τα κορίτσια δεν είχαν επαρκή ανταγωνισμό.

Η AEM Lleida έδωσε 26 αγώνες και ηττήθηκε μόλις μία φορά. Εκανε 21 νίκες και 4 ισοπαλίες. Μάλιστα τα κορίτσια σκόραραν 109 γκολ, ενώ δέχτηκαν μόλις 37. 

 

 


 

Τα κορίτσια αναγκάστηκαν να ξεπεράσουν σημαντικά εμπόδια κατά τη διάρκεια της πορείας τους, συμπεριλαμβανομένων των προσβολών που δέχονταν από τους θεατές.

«Το πρόβλημα το έχουν οι γονείς περισσότερο και όχι τόσο οι γιοι τους», δήλωσε στους New York Times ο Jose Maria Salmeron, προπονητής της AEM Lleida.
«Είναι περίεργο, αλλά τα περισσότερα σχόλια και οι προσβολές στα ματς προέρχονται από τις μητέρες των αγόρια με τα οποία παίζουμε αντίπαλοι».