sakiswp/Instagram
sakiswp/Instagram
Η ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ ΕΜΦΑΝΗΣ

Aυτός είναι ο αδελφός του Σάκη Τανιμανίδη -Μοιάζουν πολύ


Ο Σάκης Τανιμανίδης μπορεί να βρίσκεται πολλά χιλιόμετρα μακριά από την Ελλάδα με την σύντροφό του, Χριστίνα Μπόμπα, αλλά η σκέψη του είναι στους αγαπημένους ανθρώπους της ζωής του.

Τα social media είναι ένας τρόπος για να εκφράζει τις σκέψεις του και τα συναισθήματά του για τα πρόσωπα που του λείπουν. Τα πρόσωπα της οικογένειάς του, τον πυρήνα της ασφάλειάς και της ευτυχίας του. Πριν από αρκετές εβδομάδες είδαμε να δημοσιεύει αφιέρωση για την αδελφή του, Κασσιανή που ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό της στη Θεολογική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Σε φωτογραφία που δημοσίευσε πρόσφατα στο Instagram, τον είδαμε να ποζάρει με την οικογένειά του, το 2008. «Μου λείπετε τόσο πολύ τα τελευταία χρόνια! Είναι οι γονείς μου και τα αδέλφια μου και είναι κάθε μέρα στο μυαλό μου» έγραψε χαρακτηριστικά. Από τη φωτογραφία ξεχωρίσαμε τον αδελφό του, Παναγιώτη, ο οποίος στηρίζει τον παρουσιαστή σε κάθε του βήμα.

 

A post shared by Sakis Tanimanidis (@sakiswp) on Mar 14, 2017 at 9:12am PDT

 

 

 

A post shared by Sakis Tanimanidis (@sakiswp) on Jan 17, 2016 at 10:01am PST

Τον Παναγιώτη Τανιμανίδη είδαμε στο World Party της περσινής σεζόν, όταν συνάντησε τον Σάκη στην Κένυα. Ο Σάκης Τανιμανίδης είχε γράψει τότε στο Facebook: «Σήμερα στην Κένυα κάναμε ένα από τα πιο ιδιαίτερα και σημαντικά για μένα ταξίδια. Εκεί συνάντησα τον αδερφό μου Παναγιώτη, ο οποίος ως γυναικολόγος επισκέφθηκε τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα! Σε ευχαριστώ για την εμπειρία Πάνο. Μετά από αυτό είμαι διατεθειμένος να ξεχάσω όλη την παράγκα που είχες στήσει όταν ήμασταν πιτσιρίκια στα επιτραπέζια».

Φωτογραφίες του Παναγιώτη και του Σάκη έχουμε δει και άλλες φορές στο Instagram και η ομοιότητά τους είναι εμφανής...

 

 

 

A post shared by Sakis Tanimanidis (@sakiswp) on Apr 19, 2016 at 10:44am PDT