Ξεσπά η Σοφία Μουτίδου μέσω Facebook: «Η χοντρή ποδηλάτισσα δεν δικαιούται να ποδηλατεί» | 0 bovary.gr
Ξεσπά η Σοφία Μουτίδου μέσω Facebook: «Η χοντρή ποδηλάτισσα δεν δικαιούται να ποδηλατεί» | 0 bovary.gr
ΔΕΧΤΗΚΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΣΧΟΛΙΑ

Ξεσπά η Σοφία Μουτίδου μέσω Facebook: «Η χοντρή ποδηλάτισσα δεν δικαιούται να ποδηλατεί»


Η Σοφία Μουτίδου δεν μασά τα λόγια της. Η σχέση με τους διαδικτυακούς της φίλους είναι στενή και πολλές φορές μέσα από το λογαριασμό της στο Facebook εκφράζει ανοιχτά τις απόψεις της για τα κακώς κείμενα και όσα την ενοχλούν.

Η Σοφία Μουτίδου έχει παραδεχτεί δημόσια το bullying που έχει δεχτεί για το βάρος της. Ομως, είναι ένας άνθρωπος που δεν διστάζει να αυτοσαρκαστεί και να «τσαλακωθεί». Η ηθοποιός σε μια από τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις της ξέσπασε δημόσια και δέχτηκε την υποστήριξη των διαδικτυακών της φίλων. Τίτλος του βίντεο που δημοσίευσε; «Η χοντρή ποδηλάτισσα και άλλα ενοχλητικά άτομα».

Η Σόφια Μουτίδου δέχτηκε εκατοντάδες σχόλια από τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η ηθοποιός ανέφερε μεταξύ άλλων: «Εγκλημα που πας με το ποδήλατο, μόνο οι αδύνατες δικαιούνται να πάνε βόλτα με το ποδήλατο, ε; Οι μ@ν@@ες, όχι εσύ δεν δικαιούσαι, ποτέ σου ξανά. Και εγώ λέω ο χοντρός φαίνεται, ο βλάκας, που τον λουζόμαστε και δεν έχει κάποιο χαρακτηριστικό και περνά το δρόμο και δεν μπορείς να πεις, βρε ζώο τρικούβερτο που στη ζωή σου τα έχεις κάνει όλα σκ@τ@ πέρνα λίγο πιο γρήγορα, δεν μπορούμε τον βλάκα. Στην υγειά των υπέροχων και γυμνασμένων αντρών και γυναικών να ζήσουμε να τους θυμόμαστε».