Facebook
Facebook
21|05|2017 13:38
SHARE
TO ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Ο ΙΔΙΟΣ

Πάνος Ιωαννίδης: Δεν θα πιστεύετε με ποιο πιάτο ξετρέλανε ο κριτής του MasterChef τον Αλβέρτο του Μονακό


O Πάνος Ιωαννίδης, ο σεφ που βρίσκεται στο πλευρό του Δημήτρη Σκαρμούτσου στο ΜasterChef έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον του κοινού από το πρώτο κιόλας επεισόδιο του παιχνιδιού.

Εχει γοητεύσει τόσο με την παρουσία του όσο και με τον τρόπο που προσεγγίζει τους διαγωνιζόμενους. Ο Πάνος Ιωαννίδης δεν είναι μόνο ένας ακόμα ελκυστικός άνδρας που έκανε είσοδο στο τηλεοπτικό πεδίο. Είναι ένα πρόσωπο καταξιωμένο στον τομέα του, με μακρά πορεία στο χώρο της γαστρονομίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο διακεκριμένος σεφ έχει επιμεληθεί πιάτα για τον βασιλιά της Ολλανδίας, του πρίγκιπα Αλβέρτου του Μονακό και άλλων γαλαζοαίματων και ευγενών.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό People και την Έλγκα Νταϊφά, αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της ζωής του και βέβαια την συνάντησή του με τον Αλβέρτο του Μονακό.
 

Έχεις δουλέψει στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ήσουν χρόνια executive chef στην πρεσβεία της Δανίας, έχεις εργαστεί ως καθηγητής μαγειρικής και πιάτα σου έχουν γευτεί ισχυροί και γαλαζοαίματοι. Τι θυμάσαι από τον πρίγκιπα Αλβέρτο του Μονακό; Τον γνώρισα στην Αντίπαρο. Όταν έμαθα ότι chef του ήταν ο διάσημος Alain Ducasse, αποφάσισα να μην μπω σε αντιπαράθεση και έτσι έπαιξα με ελληνικές, «πειραγμένες» γεύσεις. Ο Αλβέρτος είναι καλοφαγάς, καθόλου ιδιότροπος και δέχτηκα τα συγχαρητήριά του όταν μου είπε ότι έφαγε τον καλύτερο μουσακά της ζωής του.

Σου έχει ποτέ επιστρέψει πιάτο πελάτης; Ευτυχώς ποτέ και ελπίζω να μη μου τύχει, είναι ο χειρότερος εφιάλτης. Η γεύση είναι υποκειμενική και δεν μπορεί να τους ευχαριστήσεις όλους, όμως πάντα ρωτάω τη γνώμη των ανθρώπων που σέβομαι, έτσι καλυτερεύεις.