Επικίνδυνη ασθένεια κόλλησε το κορίτσι που άρπαξε το θαλάσσιο λιοντάρι | 0 bovary.gr
Επικίνδυνη ασθένεια κόλλησε το κορίτσι που άρπαξε το θαλάσσιο λιοντάρι | 0 bovary.gr
26|05|2017 21:19
SHARE
ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Επικίνδυνη ασθένεια κόλλησε το κορίτσι που άρπαξε το θαλάσσιο λιοντάρι


Μπροστά στα έκπληκτα μάτια περαστικών, ένα θαλάσσιο λιοντάρι επιτίθεται σε κοριτσάκι αρπάζοντάς το από το φόρεμά του στην αποβάθρα Στέβεστον, στο Ρίτσμοντ. Το κοριτσάκι πλέον νοσηλεύεται και κινδυνεύει από μια σπάνια μολυσματική ασθένεια. 

Οι στιγμές που εκτυλίχθηκαν προκάλεσαν τρόμο σε όσους βρέθηκαν στο σημείο καθώς το κορίτσι κατάφερε να σωθεί από βέβαιο πνιγμό ενώ το θαλάσσιο λιοντάρι του προκάλεσε πληγή 10 εκατοστών. Ο παππούς του έπεσε στα νερά και κατάφερε να το διασώσει.

Η οικογένεια διαψεύδει την κατηγορία ότι προσπάθησε να ταίσει το θαλάσσιο λιοντάρι, αλλά παραδέχεται το γεγονός ότι το μικρό κοριτσάκι πλησίασε επικίνδυνα στο απαγορευτικό σημείο. Ο πατέρας της μικρής αναφέρει ότι η κόρη του «Πήρε ένα μάθημα από όλο αυτό, αλλά το πήρε με πολύ σκληρό τρόπο». 

Το κοριτσάκι φαίνεται ότι κινδυνεύει από τη νόσο «Seal Finger» (Δάκτυλο Φώκιας). Τα δόντια των θαλάσσιων λεόντων φέρουν μικροοργανισμούς που μπορούν να προκαλέσουν σοβαρές ασθένειες και πόνους στα άτομα που δεχτούν δάγκωμα από αυτά. «Αν δύο δευτερόλεπτα καθυστερούσε να βουτήξει στα νερά, θα ήταν νεκρή. Η αντίδραση του παππού της τον καθιστά ήρωα» δηλώνει ο πατέρας της.