«Δεν μπορούσα να πάω πουθενά, ήμουν φυλακισμένη» -Η απίστευτη εξομολόγηση της Καμίλα για τον γάμο με τον Κάρολο | 0 bovary.gr
«Δεν μπορούσα να πάω πουθενά, ήμουν φυλακισμένη» -Η απίστευτη εξομολόγηση της Καμίλα για τον γάμο με τον Κάρολο | 0 bovary.gr
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

«Δεν μπορούσα να πάω πουθενά, ήμουν φυλακισμένη» -Η απίστευτη εξομολόγηση της Καμίλα για τον γάμο με τον Κάρολο


Η Καμίλα, για πρώτη φορά, εξομολογείται δημόσια τις δυσκολίες που αντιμετώπισε όταν η σχέση της με τον Κάρολο ήρθε στη δημοσιότητα.

Οι δυο τους παντρεύτηκαν το 2005 μετά από 35 χρόνια μιας «οn and off» σχέσης. Μετά το διαζύγιο του Πρίγκιπα Κάρολου και της Πριγκίπισσας Νταιάνα, η ομάδα δημοσίων σχέσεων του Παλατιού προσπάθησε να φτιάξει το προφίλ της Καμίλα ώστε να γίνει ένα πρόσωπο με δημόσια αποδοχή. Ενα χρόνο μετά, η Νταιάνα χάνει τη ζωή της σε τροχαίο και οι προσπάθειες πέφτουν στο κενό, γιατί το γεγονός αυτό βύθισε σε θλίψη τους Βρετανούς αλλά και όλο τον κόσμο.

Οταν έγινε γνωστή η σχέση της Καμίλα και του Πρίγκιπα Κάρολου, η πρώτη δεν θα  μπορούσαμε να πούμε ότι έλαβε την αποδοχή του Τύπου. Το εντελώς αντίθετο συνέβη.

Η Δούκισσα της Κορνουάλης κακολογήθηκε βάναυσα από τα μέσα. Σε συνέντευξή της στο «Τhe Mail» του «You magazine», η Καμίλα εξομολογείται ότι μετά βίας έβγαινε από το σπίτι γιατί φοβόταν τον δημόσιο διασυρμό. Συγκεκριμένα, αισθανόταν σαν φυλακισμένη στο ίδιο της το σπίτι για περίπου ένα χρόνο.

«Δεν μπορούσα να πάω σχεδόν πουθενά. Ηταν πολύ δυσάρεστο όλο αυτό που συνέβαινε και δεν θα ήθελα να το ζήσει ούτε ο χειρότερος εχθρός μου» δήλωσε χαρακτηριστικά. Οπως η ίδια ανέφερε, περνούσε την ώρα της με διάβασμα και ζωγραφική. «Πίστευα ότι αυτό ήταν τουλάχιστον κάτι θετικό: το να διαβάζω δηλαδή όλα αυτά τα βιβλία που ήθελα να διαβάζω και να μαθαίνω να ζωγραφίζω. Παρ’όλα αυτά, αυτό δεν μπορεί να θεωρηθεί επιτυχία. Δεν μπορώ να πω ότι είμαι σκληρή αλλά σίγουρα είμαι δυνατός χαρακτήρας. Πιστεύω ότι αυτό οφείλεται στο πώς μεγαλώνεις. Μεγάλωσα σε μια ευτυχισμένη οικογένεια».