Η εξομολόγηση της Ρούλας Ρέβη: «Ημουν στο νοσοκομείο για 73 ημέρες. Ηταν σαν να έχανα το σώμα μου» | 0 bovary.gr
Η εξομολόγηση της Ρούλας Ρέβη: «Ημουν στο νοσοκομείο για 73 ημέρες. Ηταν σαν να έχανα το σώμα μου» | 0 bovary.gr
ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ

Η εξομολόγηση της Ρούλας Ρέβη: «Ημουν στο νοσοκομείο για 73 ημέρες. Ηταν σαν να έχανα το σώμα μου»


Η Ρούλα Ρέβη δεν είναι μόνο μια από τις πιο επιτυχημένες Ελληνίδες φωτογράφους.

Είναι μια θαρραλέα γυναίκα που κάθε φορά που αναφέρεται στην οικογένεια που έχει δημιουργήσει με τον σύζυγό της και ηθοποιό, Αποστόλη Τότσικα, μιλά με λόγια καρδιάς και λάμπει από υπερηφάνεια.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό Omikron της Κύπρου έγινε η έκπληξη: την είδαμε να ποζάρει στον φακό του συζύγου της με τα παιδιά τους.

 

 

 

 

Η ίδια, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στις δύσκολες ημέρες που πέρασε πριν φέρει στον κόσμο τα παιδιά της. Ημέρες που, όμως εξομολογείται η ίδια, δεν θα ξεχάσει ποτέ.

 

A post shared by rrevi (@rrevi) on May 31, 2017 at 12:15am PDT

Στην εκπομπή «Το Πρωινό», το πρωί της Τετάρτης 31 Μαίου σχολιάστηκε εκτενώς απόσπασμα της συνέντευξή της. Η Ρούλα Ρέβη εξομολογείται στον Γιάννη Χατζηγεωργίου: «Ήμουν στο νοσοκομείο για 73 ημέρες και τις θυμάμαι όλες μια προς μία. Τις πρώτες εβδομάδες είχα πιστέψει ότι θα χάσω τα παιδιά. Εύχομαι κανένας άνθρωπος να μη βιώσει αυτό που αισθάνθηκα όταν είδα αίμα. Ηταν σαν να έχανα το σώμα μου. Νόμιζα πως όλα τελείωσαν, κατέρρευσα. Εκείνη την ώρα σκέφτεσαι ότι απογοήτευσες τον σύντροφό σου, τους γύρω σου, σκέφτεσαι «κρίμα, δεν τα κατάφερα τελικά μωρέ». Ημουν συνέχεια με ένα ακούστικό στ’αυτιά να ακούω τα παιδιά στην κοιλιά μου».