Youtube.com/ Franco cooks
Youtube.com/ Franco cooks
02|06|2017 13:17
SHARE
FRANCO RIVIERA

Ο περουβιανός σεφ, που μοιάζει στον Κωνσταντίνο Βασάλο (!), και έχει τρελάνει το ίντερνετ με τα σέξι βιντεάκια μαγειρικής του


Το ότι η μαγειρική έχει γίνει της μόδας και ότι το φαγητό εξελίσσεται σε huge trend το ξέραμε. Αυτό που αγνοούσαμε μέχρι σήμερα είναι το ότι υπάρχουν τόσο ενδιαφέρουσες και σέξι περιπτώσεις σεφ, όπως αυτή του Franco Noriega.

 

 

Όντως τώρα υπάρχει αυτό το πλάσμα; 

Ο κούκλος περουβιανός μάγειρας με προδιαγραφές μοντέλου (και μια εμφανή ομοιότητα στον Κωνσταντίνο Βασάλο του Survivor!)  και, ταυτόχρονα, ιδιοκτήτης του εστιατορίου Baby Brasa στη Νέα Υόρκη, έχει γίνει κάτι παραπάνω από viral και όχι άδικα. Δεν είναι μόνο τα φαγητά που ετοιμάζει, αλλά και για το γεγονός ότι τα φτιάχνει χωρίς μπλούζα, δίνοντας μας τους καλογυμνασμένους κοιλιακούς του στο πιάτο. 

 

 

Στην αρχή το έκανε μέσω Instagram και μιλώντας στη μητρική του γλώσσα, δηλαδή τα Ισπανικά, αλλά μετά την απογειωτική επιτυχία που είχε, αποφάσισε να το κάνει πιο επαγγελματικά. 

(Εδώ τον βλέπετε σε εμφάνιση του στο show της Ellen De Generes).

Πλέον, χαρίζει απόλαυση, (και) μέσα από νέο του κανάλι στο YouTube (Franco Cooks), όπου συνεχίζει να μαγειρεύει τις ευφάνταστες και έθνικ συνταγές του, πάντα χωρίς μπλούζα εννοείται, αλλά μιλώντας αγγλικά. Ευχαριστούμε Franco, πολύ ευγενικό εκ μέρους σου.