shutterstock
shutterstock
06|06|2017 11:39
SHARE
ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Η Τζένιφερ Λόπεζ δείχνει το αληθινό, αμακιγιάριστο πρόσωπό της


 

Και ενώ καθημερινά περνούν από την οθόνη του υπολογιστή μας χιλιάδες γυναίκες με αψεγάδιαστα σώματα και τέλεια πρόσωπα, υπάρχουν κάποιες, όπως η Τζένιφερ Λόπεζ, που δε φοβούνται να δείξουν τον εαυτό τους στην πιο ακατέργαστη του εκδοχή. «Χωρίς μέικ απ, χωρίς μαλλιά, χωρίς τίποτα». 

Το ταπεραμέντο της, οι καμπύλες της, αλλά και ο τρόπος που τις έχει «αγκαλιάσει» και τις αναδεικνύει, την έχουν καταστήσει σύμβολο θηλυκότητας και ομορφιάς. Κι ενώ, στις δημόσιες της εμφανίσεις, έχουμε συνηθίσει να τη βλέπουμε στην αψεγάδιαστη, υπερλαμπερή της εκδοχή, αυτή η γυναίκα έχει κάτι το μοναδικό. Μπορεί να είναι εξίσου υπέροχη χωρίς καμία περιποίηση. Και μας το απέδειξε για άλλη μια φορά, στο βιντεάκι που ανέβασε, πρόσφατα, στο λογαριασμό της στο Instagram. 

 

 

Σε αυτό μας δείχνει τη make-up free της εκδοχή, με το αληθινό, καθαρό και ξεκάθαρα υπέροχο της πρόσωπο. «Έτσι είμαι πριν το show», λέει η στο προσωπικό της βίντεο. «Κάθομαι εδώ, χωρίς φτιαγμένα μαλλιά, χωρίς μακιγιάζ, χωρίς τίποτα, προσπαθώντας να προετοιμαστώ πνευματικά για να σας δώσω τον καλύτερο μου εαυτό».

H 47χρονη διάσημη δεν έμεινε εκεί. Την επόμενη ημέρα μοιράστηκε μια φωτογραφία που δείχνει εκείνη, τα παιδιά της και τον τωρινό της σύντροφο, Alex Rodriguez, σε μια καθημερινή τους στιγμή στην πισίνα, όπου για άλλη μια φορά εμφανίζεται εντελώς αμακιγιάριστη και με τα μαλλιά πιασμένα σε έναν απλό κότσο.

 

 

Αν αναρωτιέστε που οφείλεται η ατόφια λάμψη και γοητεία της, η απάντηση βρίσκεται στον υγιεινό τρόπο ζωής που ακολουθεί ευλαβικά, τα τελευταία χρόνια. Ποια είναι τα μυστικά της;
«Το να ασκείσαι τακτικά, να πίνεις πολύ νερό, να τρως φρέσκο -και όχι επεξεργασμένο-φαγητό, όλα επηρεάζουν την ποιότητα της επιδερμίδας σου. Φυσικά, πολύ σημαντικό ρόλο παίζει και ο τρόπος που την περιποιείσαι το πρόσωπό σου, αφαιρώντας ας πούμε το μέικ-απ στο τέλος της ημέρας. Χωρίς αυτά, δεν μπορεί να υπάρξει αποτέλεσμα, όσες κρέμες ή καθαρισμούς κι αν κάνετε», έχει δηλώσει σε προηγούμενη συνέντευξη της. 

Ευχαριστούμε JLO! Όχι μόνο για τις πολύτιμες συμβουλές, αλλά και για το ότι μας υπενθυμίζεις γιατί είσαι μια από τις αγαπημένες μας διάσημες.