Σοφία Μουτίδου: Το βίντεο για τους διάσημους που κρύβουν τη σεξουαλική τους ταυτότητα | 0 bovary.gr
Σοφία Μουτίδου: Το βίντεο για τους διάσημους που κρύβουν τη σεξουαλική τους ταυτότητα | 0 bovary.gr
ΜΕΣΩ VIDEO

Σοφία Μουτίδου: Το βίντεο για τους διάσημους που κρύβουν τη σεξουαλική τους ταυτότητα


Η Σοφία Μουτίδου θα είναι η παρουσιάστρια του φετινού Athens Pride που θα πραγματοποιηθεί στις 10 Ιουνίου στην Πλατεία Συντάγματος με σύνθημα «Θέμα Παιδείας».

Η Σοφία Μουτίδου μέσω των βίντεο που μόνη της επιμελείται έχει καταφέρει να δημιουργήσει το δικό της, πιστό κοινό. Δεν «μασά» τα λόγια της και σαρωτικό αυθορμητισμό σχολιάζει τα κακώς κείμενα, θέτοντας με καυστικό χιούμορ ερωτήματα που μας αφορούν όλους. Με αφορμή το Αthens Pride η ίδια δημοσίευσε ένα βίντεο περί ομοφοβίας.

«Με αφορμή το Gay Pride και της πρότασης των παιδιών να το παρουσιάσω. Το δέχτηκα και θα το παρουσιάσω. Επειδή στο παρελθόν έχω κάνει και δασκάλα, σκέφτηκα να κλίνουμε όλη η Ελλάδα μαζί «Εγώ υπακούω στη δική μου σεξουαλικότητα» (...) Ποτέ δεν θα κλιθεί το ρήμα ως εξής: «Εγώ υπακούω στη δική σου σεξουαλικότητα», «Εσύ υπακούς στη δική του σεξουαλικότητα». Σιχαίνομαι όλους τους διάσημους οι οποίοι κρύβουν τη σεξουαλική τους ταυτότητα και κοτσάρουν δίπλα τους μια placebo γκόμενα, μόνο και μόνο για να μην χάσουν τους φαν τους. Αντιθέτως υποκλίνομαι σε όλους τους άσημους οι οποίοι φανερώνουν τη σεξουαλική τους ταυτότητα με κίνδυνο να χάσουν την οικογένειά τους και τη στοργή της μάνας και του πατέρα τους».