Instagram/NadiaBoule
Instagram/NadiaBoule
11|06|2017 11:42
SHARE
INSTA STORIES

Η Νάντια Μπουλέ ξεπέρασε τον εαυτό της με αυτή την πόζα στο Instagram


Η Νάντια Μπουλέ μοιράστηκε με τους σχεδόν 78.500 followers της στο Instagram μια αρκετά αποκαλυπτική φωτογραφία. 

Το τελευταίο διάστημα, το Instagram feed της Νάντιας Μπουλέ στο είναι γεμάτο από φωτογραφίες από τις πρόβες, αλλά και από τις παραστάσεις του μιούζικαλ Εβίτα στο οποίο πρωταγωνιστεί ενσαρκώνοντας την δοξασμένη σύζυγο του προέδρου της Αργεντινής, Εβίτα Περόν. Κι ενώ έχουμε συνηθίσει την παρουσιάστρια και ηθοποιό, να μας ενημερώνει για τις καλλιτεχνικές της δουλειές, και κάποιες από τις προσωπικές της στιγμές, πρόσφατα, αποφάσισε να «σπάσει τη μονοτονία» με αυτή τη φωτογραφία. 

 

 

Μάλιστα, πριν λίγες ημέρες, είχε προηγηθεί άλλο ένα ποστ παρόμοιας λογικής και αισθητικής, στο οποίο η Νάντια Μπουλέ πάλι πόζαρε γυμνή, αλλά αυτή τη φορά αλειμμένη με μέλι. 

 

Όπως ήδη μπορεί να γνωρίζετε, η Νάντια Μπουλέ, έχει τη δική της εταιρεία μέσα από την οποία στηρίζει και προωθεί ελληνικά προιόντα από τοπικούς, μικρούς παραγωγούς. Οι συγκεκριμένες φωτογραφίες είναι για την καμπάνια της εταιρείας Wellb η οποία αυτή την περίοδο λανσάρει νέα είδη ελαιόλαδου και μελιού.
Έτσι στην πρώτη φωτογραφία με το ελαιόλαδο γράφει «Εξαιρετικό παρθένο βιολογικό ελαιόλαδο από την Κρήτη», ενώ ση δεύτερη (με το μέλι) την έχει συνοδεύεσει με την εξής λεζάντα: «Love is for the birds. Honey is for the bees. And you, my special one are the only one for me. Βιολογικό μέλι ελάτου από την ορεινή Ναυπακτία. @b_bynadiaboule».  

Απ' ότι φαίνεται, με την απόφαση της να βάλει τον εαυτό της ως κεντρικό πρόσωπο του brand έκανε την καλύτερη επιλογή. Well done Νάντια!