Ο δικηγόρος που έγραψε για τις πλαδαρές Ελληνίδες μιλά στην κάμερα -Δεν θα μπορούσα να ερωτευτώ παχουλή | 0 bovary.gr

Ο δικηγόρος που έγραψε για τις πλαδαρές Ελληνίδες μιλά στην κάμερα -Δεν θα μπορούσα να ερωτευτώ παχουλή

Κατάφερε να γίνει viral, μέσα σε λίγες ώρες με μία ανάρτηση, στην οποία κατέκρινε τις γυναίκες με παραπανίσια κιλά και την επιλογή τους να φορούν αποκαλυπτικά μαγιό.

Ο δικηγόρος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής«Αποκαλυπτικά» και όπως τόνισε δεν μετάνιωσε για την ανάρτησή του και δεν θα έκανε ποτέ σχέση με γυναίκα με παραπάνω κιλά.

«Καθόλου δεν το μετάνιωσα και θα εξακολουθήσω να κάνω τέτοια post. Δεν θα αλλάξω εγώ κάτι στην καθημερινότητά μου, δεν υπάρχει κανένας λόγος! Καθόλου δεν το μετάνιωσα, ούτε στιγμή. Είναι άσχημο, δεν είναι τόσο ωραίο όταν κάτι δεν μπορείς να το υποστηρίξεις αναφορικά με το σώμα σου, να μην το φοράς. Δεν είναι όλα για όλους. Για παράδειγμα, όταν ένας άνθρωπος έχει αραιά μαλλιά, δεν είναι τόσο ωραίο να αφήσει χαίτη. Είναι κάπως άκομψο, γελοίο…», τόνισε ο δικηγόρος.

Θα μπορούσε να ερωτευτεί μία γυναίκα με παραπάνω κιλά; «Εγώ προσωπικά; Με τίποτα! Πρώτα κοιτάω την εμφάνιση. Επειδή κι εγώ δεν έχω παραπανίσια κιλά και προσέχω πολύ την εμφάνισή μου, το ίδιο πετυχαίνω και με την προσωπική μου ζωή».