instagram/RomeoBeckham
instagram/RomeoBeckham
16|06|2017 16:45
SHARE
ΓΙΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΤΥΧΕΙ

Η φωτογραφία του Romeo Beckham που κοροϊδεύει τη μητέρα του, Victoria, έχει πάρει 70.000 like


Οι σταρ δεν παύουν να είναι και γονείς και τα παιδιά τους δεν παύουν να είναι παιδιά που κάποια στιγμή θα νιώσουν την ανάγκη να τους πειράξουν λίγο. Αυτό ένιωσε και ο Romeo Beckham όταν είδε μια καθημερινή, αλλά ακρετά εκκεντρική εμφάνιση της μητέρας του. 

Όλος ο πλανήτης αποθεώνει τη Victoria Beckham για το στιλ της. Κι ενώ όλοι βλέπουν σε εκείνη trends και σύνολα άξια προς μίμηση, ο γιος της, Romeo, είδε κάτι τελείως διαφορετικό, το οποίο φρόντισε να μοιραστεί μαζί μας.

Πριν λίγες ημέρες, ανέβασε στο λογαριασμό του στο Instagram ένα ποστ με το οποίο, στην ουσία, σατίριζε μια εμφάνιση της μητέρας του, πράγμα εξαιρετικά αστείο αν σκεφτείτε ότι η Victoria Beckham θεωρείται παγκόσμιο fashion icon.

Για την ακρίβεια, πρόκειται για μια εμφάνιση της με πορτοκαλί μπλούζα και πράσινο παντελόνι. Ο Romeo πήρε αυτή την εμφάνιση και έβαλε δίπλα της το οφθαλμοφανές: ένα καρότο. Και μάλιστα ένα καρότο σε μορφή στυλό όπως αυτό που κρατάει το καρτούν στην κάτω φωτογραφία. Το αποτέλεσμα είναι όντως αυτό που γράφει και στη λεζάντα με την οποία συνόδεψε τη φωτογραφία: «Ξεκαρδιστικό».

 

 

Hilarious!!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Romeobeckham (@romeobeckham) στις Ιούν 8, 2017, 12:44μμ PDT

 

Άραγε τι να είπαν οι στιλίστες της Victoria όταν το είδαν;