Ο Ομπάμα -μάλλον- αποκάλυψε το φύλο των διδύμων της Beyonce και το Twitter έχει πάρει φωτιά  | 0 bovary.gr
Ο Ομπάμα -μάλλον- αποκάλυψε το φύλο των διδύμων της Beyonce και το Twitter έχει πάρει φωτιά | 0 bovary.gr
16|06|2017 16:48
SHARE
ΒΕΥΟNCE

Ο Ομπάμα -μάλλον- αποκάλυψε το φύλο των διδύμων της Beyonce και το Twitter έχει πάρει φωτιά


Με τη γέννηση των διδύμων της διάσημης τραγουδίστριας να πλησιάζει, οι φήμες για το φύλο των μωρών οργιάζουν.

Ακόμα κι αν δεν παρακολουθείτε την πορεία της εγκυμοσύνης της Beyonce στενά, ίσως ακούσατε τον σάλο που έχει προκληθεί από την Τρίτη. Από το απόγευμα της ίδιας ημέρας, φημολογούνταν έντονα ότι η Beyonce είχε εισαχθεί στο μαιευτήριο για να γεννήσει. Πως ξεκίνησε όλο αυτό; Επειδή ο σύζυγός της και τραγουδιστής Jay Ζ δεν παρευρέθηκε στα βραβεία Songwriters Hall of Fame, οπότε όλοι υπέθεσαν ότι κάτι έχει συμβεί σε εκείνη.

Το πιο πρόσφατο που λέγεται και γράφεται στο Twitter αφορά το φύλο των διδύμων. Ένω μέχρι τώρα παρέμενε άκρως απόρρητο, λέγεται πως, χάρη στον Ομπάμα, δεν είναι πλέον μυστικό.

Στα Songwriters Hall of Fame, στα οποία, όπως είπαμε, δεν παρευρέθηκε ο Jay Ζ για να παραλάβει το βραβείο του, έπαιξε ένα βίντεο στο οποίο εμφανίζεται ο Oμπάμα. Σε αυτό ο πρώην πρόεδρος της Αμερικής, με το χαρακτηριστικό χιουμοριστικό του ύφος, μιλάει για τα κοινά που έχει με τον ράπερ. Για παράδειγμα, ότι και οι δύο μεγάλωσαν χωρίς πατέρα ή ότι έχουν συζύγους πολύ πιο δημοφιλείς από εκείνους.

Μέχρι που κάποια στιγμή ανέφερε και την εξής ομοιότητα:

«Επιπλέον, ο Jay κι εγώ είμαστε ξετρελαμένοι με τις κόρες μας», είπε. «Αν και θα με ξεπεράσει και σε αυτό όταν γεννηθούν τα δίδυμα», είπε και από εκείνη τη στιγμή όλο το Twitter πιστεύει ότι το είπε επειδή αν τα δίδυμα είναι κορίτσια, τότε ο Jay Z θα έχει τρεις κόρες σε σχέση με τον Ομπάμα που έχει δύο.

Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε για να μάθουμε την αλήθεια, είναι να περιμένουμε!