Instagram/SIssyChristidou
Instagram/SIssyChristidou
18|06|2017 11:44
SHARE
ΣΙΣΣΥ ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ

Σίσσυ Χρηστίδου: Το εορταστικό της ποστ στο Instagram για τα «εξτρίμ» γενέθλια του Θοδωρή Μαραντίνη


Στα φετινά του γενέθλια, ο Θοδωρής Μαραντίνης επέλεξε να κάνει κάτι, κυριολεκτικά, εξτρίμ. Και η Σίσσυ Χρηστίδου ήταν μαζί του, καταγράφοντας κάθε στιγμή. 

Αν παρακολουθείτε το λογαριασμό της Σίσσυς Χρηστίδου, τότε, ίσως, να είδατε τα stories της που έδειχναν εκείνη και την οικογένεια της να βρίσκονται μέσα σε ένα αεροπλανοφόρο μαζί με εκπαιδευτές και εξοπλισμό. Στην πραγματικότητα, ήταν εκεί γιατί ο Θοδωρής Μαραντίνης επέλεξε να γιορτάσει τα 39α γενέθλια του κάνοντας ελεύθερη πτώση  με αλεξίπτωτο (ατρόμητος). 

Η Σίσσυ Χρηστίδου μπορεί να μην έκανε τη δική της «βουτιά» στον αέρα, αλλά ήταν όλη την ώρα μαζί του για συμπαράσταση, ανεβάζοντας παράλληλα stories στο Instagram. Στο τέλος της εμπειρίας, τράβηξαν αυτή τη φωτογραφία την οποία ανέβασε στο λογαριασμό της για να ευχηθεί (όπως άλλωστε κάνει κάθε χρόνο μέσω του Instagram) στον σύζυγό της. 

 

 

Happy Birthday babe ❤️ #LoveYouSoMuchItsSilly

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sissy Christidou (@sissychristidou) στις Ιούν 16, 2017, 9:28πμ PDT

 

Μάλιστα συνόδευσε τη φωτογραφία με μια ευχή για τον σύζυγό της: «Happy birthday babe #LoveYouSoMuchItsSilly (Χρόνια Πολλα μωρό μου, σε αγαπώ τόσο πολύ που σχεδόν δεν βγάζει νοήμα)».