Η γυναίκα που θέλει να μοιάσει στη Μελάνια πρόκειται να κάνει 8 πλαστικές επεμβάσεις | 0 bovary.gr
Η γυναίκα που θέλει να μοιάσει στη Μελάνια πρόκειται να κάνει 8 πλαστικές επεμβάσεις | 0 bovary.gr
«ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΙΑΣΩ ΣΤΗ ΜΕΛΑΝΙΑ»

Η γυναίκα που θέλει να μοιάσει στη Μελάνια πρόκειται να κάνει 8 πλαστικές επεμβάσεις


«Θέλω να με κάνεις να μοιάζω σαν τη Μελάνια» είπε η Κλόντια Σιέρα από το Τέξας στον πλαστικό χειρουργό, Φράνκλιν Ρόουζ.

Ούτε σε μία, ούτε σε δύο, αλλά σε 8 πλαστικές επεμβάσεις θα υποβληθεί μια γυναίκα από το Τέξας με σκοπό να νιώσει σαν την Πρώτη Κυρία.

«Θέλω να νιώθω σαν την Πρώτη Κυρία που ξέρω ότι είμαι μέσα μου. Η Μελάνια για μένα συμβολίζει δύναμη και σθένος. Είναι η Πρώτη Κυρία μας και περιμένω να της μοιάσω και να βγάλω προς τα έξω μια καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου». 

Ο Dr. Φράνκλιν Ρόουζ αποκαλύπτει ότι η περίπτωση της Κλόντια δεν είναι η μοναδική.

Στο γραφείο του έχουν φτάσει γυναίκες με σκοπό να γίνουν «Mελάνια». Μάλιστα αυτή η μανία του έχει και όνομα: «Μelania makeover».

Η Κλόντια Σιέρα υποβάλλεται μεταξύ άλλων σε αυξητική στήθους, ρινοπλαστική, λιποαναρρόφηση και βλεφαροπλαστική. «Εχουν έρθει πολλές πελάτισσες και μου έχουν ζητήσει να μοιάσουν στην Ιβάνκα. Αρα δεν με εκπλήσσει το γεγονός ότι τώρα μου ζητούν να μοιάσουν στη Μελάνια που για μένα είναι πιο εντυπωσιακή».

Η Kλόντια Σιέρα μετά τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο και κατάφερε να βρει νικήτρια, προσέγγισε τον πλαστικό χειρούργο και τα στάδια τα οποία θα ακολουθήσει για να καταφέρει (;) το στόχο της θα προβληθούν σε συνέχειες στο Inside Edition.