Η Βίκυ Καγιά φωτογραφίζει την κόρη της - H ανάρτηση στο Instagram  | 0 bovary.gr
Η Βίκυ Καγιά φωτογραφίζει την κόρη της - H ανάρτηση στο Instagram | 0 bovary.gr
Η ΜΙΚΡΗ ΜΠΙΑΝΚΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΕΤΩΝ

Η Βίκυ Καγιά φωτογραφίζει την κόρη της - H ανάρτηση στο Instagram


Τον Μάιο του 2015 η Βίκυ Καγιά έφερε στον κόσμο την κόρη της, Μπιάνκα.

Μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram μοιράστηκε μια φωτογραφία από την καλοκαιρινή τους εξόρμηση. Η μικρή Μπιάνκα ποζάρει στην παραλία με τους φίλους της εν ώρα δράσης. Μετά το τέλος των τηλεοπτικών της υποχρεώσεων η παρουσιάστρια περνά οικογενειακές στιγμές. Η κόρη της μεγαλώνει και η Βίκυ Καγιά συχνά μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητά της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Πριν από ένα χρόνο η Βίκυ Καγιά είχε παραχωρήσει συνέντευξη στο People και την Χριστίνα Ζάχου. Τι είχε δηλώσει για την ανάρτηση φωτογραφιών με την κόρη της στο Instagram;

«Θεωρώ ότι ο κόσμος έχει μπερδέψει τη σημασία και τη χρήση του Ιnstagram. Κάποιοι πιστεύουν πως αν ανεβάσεις το παιδί σου, αλλά και κάποιες προσωπικές σου στιγμές, αυτοδιαφημίζεσαι. Στην Ελλάδα υπάρχει μια μάλλον επιθετική και άσχημη διάθεση, σίγουρα φταίνε και οι δυσκολίες που περνάμε. Έτσι, συχνά αν ανεβάσεις μια προσωπική σου φωτογραφία, η οποία σε κάνει πολύ χαρούμενη, αμέσως κάποιοι το σχολιάζουν αρνητικά. Δεν θα ήθελα να σχολιάσουν κάτι αρνητικό για το παιδί μου, γι’ αυτό μέχρι τώρα δεν έχω ανεβάσει φωτογραφία της. Δεν έχω ενδοιασμούς, ούτε είμαι προληπτική να μην τη δουν και τη «ματιάσουν», αλλά δεν θέλω να δω το παραμικρό αρνητικό σχόλιο γιατί θα εκνευριστώ πολύ. Θα σου πω ένα παράδειγμα: Πριν από μερικές εβδομάδες ανέβασα φωτογραφία τα βιβλία που της έστειλε η νονά της από τη Γαλλία και από κάτω έγραφαν πολύ αρνητικά σχόλια για ένα μωρό. Δεν με νοιάζει τι λένε και τι γράφεται για μένα. Αν με ένοιαζε τι λέει ο κόσμος, δεν θα είχα φτάσει πουθενά, πέρα από τα όρια της γειτονιάς μου. Όμως, το παιδί μου θέλω να το προστατεύσω. Κάποια στιγμή θα ανεβάσω φωτογραφία της, καθώς είναι κάτι που μου ζητούν πολλοί φίλοι μας από το εξωτερικό, στους οποίους τώρα στέλνω με απευθείας μηνύματα φωτογραφίες της. Θεωρώ, όμως, πως αυτή δεν είναι η σωστή στιγμή».

 

Παλαιότερα η παρουσιάστρια είχε δημοσιεύσει και άλλες φωτογραφίες με την κόρη της