Instagram/gigihadid
Instagram/gigihadid
24|06|2017 14:25
SHARE
GIGI HADID

Η Gigi Hadid βγήκε (πάλι) με τις πιτζάμες και έκανε όλο το ίντερνετ να μιλάει γι' αυτή


Και όσο εσείς δε βγαίνετε με τις πιτζάμες ούτε για να πάτε μέχρι το περίπτερο, στην άλλη μεριά του Ατλαντικού, η Gigi Hadid κυκλοφορεί άνετη μέσα σε αυτές και κάνει τις βόλτες της.

Αυτό το σύγχρονο it-girl της μόδας μας έχει συνηθίσει στις ανεπιτήδευτα υπέροχες εμφανίσεις της. Το απόγευμα της Παρασκευής, όμως, αποφάσισε να πάει την έννοια «ανεπιτήδευτο» σε νέο επίπεδο.

Έτσι, όταν αποφάσισε να βγει στους δρόμους της Νέας Υόρκης, δεν μπήκε καν στον κόπο να αλλάξει. Βγήκε έξω με τις πιτζάμες της.

Δεν είναι η πρώτη της δημόσια εμφάνιση με πιτζάμες (οπότε, λογικά, δεν θα είναι και η τελευταία). Αυτή τη φορά, το pyjama inspired λουκ της αποτελούνταν από ένα σετ γαλάζια ριγέ πιτζάμα, με κόκκινο χρώμα στις ραφές η οποία μάλιστα άφηνε ακάλυπτο ένα μέρος του στήθους της. Φυσικά μιλάμε πάντα για την Gigi Hadid. Ένα κορίτσι που ο,τι και να φορέσει, το κάνει να φάινεται stylish. Ακόμα και οι πιτζάμες πάνω της, δείχνουν σαν ρούχο που θα φορούσε μια πριγκίπισσα στο γάμο της.

Τις συνδύασε με ένα ζευγάρι λευκά, ψηλοτάκουνα μποτάκια Stuart Weitzman και κόκκινα γυαλιά ηλίου. Α ναι, και το αγαπημένο της ρόφημα στο χέρι. 

Μάλιστα τo λουκ της πρέπει να έγινε πηγή έμπνευσης για την καλλιτέχνιδα @lilmami_lani η οποία έφτιαξε αυτό το κολάζ και η Gigi Hadid το αναδημοσίευσε με τη λεζάντα «Lady of the night».