Instagram/Melanie_Griffith57
Instagram/Melanie_Griffith57
24|06|2017 15:37
SHARE
FIT CELEBRITIES

Στα 59 της χρόνια, η Μelanie Griffith συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τo απίστευτο σώμα της


Όλοι ξέρουμε, ότι όσο μεγαλώνεις γίνεται όλο και μεγαλύτερο το στοίχημα αν θέλεις να παραμείνεις fit. H Melanie Griffith φαίνεται πάντως να το κερδίζει μέχρι στιγμής. 

Η σιλουέτα της ήταν πάντα ανάμεσα στις πιο εντυπωσιακές του Hollywood και μάλλον ακόμα είναι. Τουλάχιστον έτσι φάινεται από την mirror selfie που ανέβασε πρόσφατα στο λογαριασμό της στο Instagram.

Φορώντας ένα αθλητικό μπουστάκι και κολάν, η Melanie Griffith, ποζάρει στον καθρέφτη και βγάζει μια φωτογραφία η οποία, όπως γράφει και στη λεζάντα με την οποία συνόδευσε τη selfie της, είναι λίγα λεπτά πριν αρχίσει τη γυμναστική της.  Αν και μετράει 59 κεράκια στην τούρτα, η ηθοποιός και μητέρα της πρωταγωνίστριας της ταινίας 50 shades of Grey, Dakota Johnson, καταφέρνει να έχει ένα εντυπωσιακά γυμνασμένο και καλοσχηματισμένο σώμα, όπως άλλωστε μαρτυρούν και οι κοιλιακοί της. 

 

 

Η Melanie Griffith γυμνάζεται με τον personal trainer Gunar Peterson, ο οποίος έχει στο ενεργητικό του αρκετούς ακόμα celebrity πελάτες που ακούνε στο όνομα Amber Heard, Jennifer Lopez, αλλά και Sylvester Stalone.