AP
AP
28|06|2017 11:38
SHARE
JENNIFER LAWRENCE

Τι εξόργισε την Τζένιφερ Λόρενς και «επιτέθηκε» σε έναν παπαράτσι;


Αν και δεν μας έχει συνηθίσει σε εκρήξεις, η Jennifer Lawrence, αυτή τη φορά, έφτασε στα όρια της.

Πρόσφατα, η εικοσιεξάχρονη ηθοποιός βρέθηκε να είναι επιβάτης μιας πτήσης στην οποία έγινε έκτακτη προσγείωση όταν εντοπίστηκε σοβαρό πρόβλημα στη δεύτερη μηχανή του αεροπλάνου. Ευτυχώς, όλα κύλησαν αίσια και το αεροπλάνο προσγειώθηκε με ασφάλεια στο Buffalo της Νέας Υόρκης. Εκεί, οι παπαράτσι, έχνοντας ήδη ενημερωθεί για το γεγονός, την περίμεναν για να αποσπάσουν δηλώσεις και φωτογραφίες της.

Όπως πολλοί συνάδελφοί της, η ηθοποιός δε φημίζεται για τη συμπάθεια της προς αυτούς και μάλιστα έχει κατηγορηθεί και στο παρελθόν και αγενή συμπεριφορά απέναντι σε ρεπόρτερ και παπαράτσι. 

Έτσι, όταν του είδε να έρχονται προς το μέρος κράτησε ουδέτερη στάση, μένοντας με το κεφάλι σκυφτό προς τα κάτω και συνέχισε στην πορεία της προς το αυτοκίνητο που την περίμενε για να την πάρει. Κάποια στιγμή, ένας από τους δημοσιογράφους του αμερικανικού σάιτ TMZ, προσπάθησε να χαιδέψει το σκύλό της, πράγμα που, απ' ότι φάνηκε, εξόργισε την ηθοποιό. Για την ακρίβεια, σταμάτησε απότομα, αγκάλιασε ακόμα πιο σφιχτά το σκύλο της και του φώναξε «don't touch my dog you f*cking loser». 

Σε αυτό το μίνι ρεπορτάζ του ΤΜΖ, μπορείτε να δείτε όλα όσα συνέβησαν με ακόμα περισσότερες λεπτόμερειες.