AP
AP
01|07|2017 09:37
SHARE
ΝΑ ΤΟΥΣ ΖΗΣΟΥΝ

H Beyonce και ο Jay-Z ανακοίνωσαν τα ονόματα των νεογέννητων διδύμων


Στις 17 Ιουνίου, η Beyonce ή Queen Β όπως την αποκαλούν τα media, έφερε στον κόσμο δύο δίδυμα. Μεγαλώνοντας την οικογένεια Carter (το επίθετο του Jay-Z) και χαρίζοντας ένα αδερφάκι στην πεντάχρονη Blue Ivy. Ήρθε η ώρα να μάθουμε τα ονόματά των πιο διάσημων διδύμων του πλανήτη. 

Μετά από την ανακοίνωση της παραμονής των διδύμων στο μαιευτήριο λόγω μικροεπιπλοκών (που μάλλον ξεπεράστηκαν), είνα τα πρώτα νέα που ακούμε από το μετώπο «Beyonce-Jay-Z» ενώ ακόμα δεν έχουν δημοσιευτεί φωτογραφίες.

Να υπενθυμίσουμε ότι πρόκειται για ένα κορίτσι κι ένα αγόρι ή αλλιώς τη Rumi και τον SIr Carter και εχει ήδη ξεκινήσει η διαδικασία κατοχύρωσης των ονομάτων τους ως trademark για πιθανούς μελλοντικούς εμπορικούς σκοπούς. 

Η βασίλισσα της ποπ σε συνέντευξη σχετικά με τη μητρότητα, στο παρελθόν, έχει πει: «Είμαι πολύ προστατευτική και θέλω να είμαι σίγουρη ότι κάθε ένα από τα παιδιά μου μπορεί να έχει μια υγιή, ασφαλή και φυσιολογική ζωή. Σίγουρα η ζωή μου έχει αλλάξει, αλλά τα παιδιά μου είναι η προτεραιότητα μου. Ταυτόχρονα, αισθάνομαι πραγματικά τυχερή που μπορώ ακόμα να κάνω αυτό που αγαπώ, αλλά τώρα η ζωή έχει αποκτήσει ένα ακόμα πιο σπουδαίο νόημα. Κι αυτό είναι να είμαι μητέρα».