Αυτό είναι το μυστικό συστατικό στο πρωινό της Κέιτ Μίντλετον για καλλίγραμμη σιλουέτα | 0 bovary.gr
Αυτό είναι το μυστικό συστατικό στο πρωινό της Κέιτ Μίντλετον για καλλίγραμμη σιλουέτα | 0 bovary.gr
ROYAL SECRETS

Αυτό είναι το μυστικό συστατικό στο πρωινό της Κέιτ Μίντλετον για καλλίγραμμη σιλουέτα


Μητέρα, σύζυγος και δημόσιο πρόσωπο.

Η Κέιτ Μίντλετον είναι ορισμός της αληθινής πριγκίπισσας, αλλά και της γυναίκας που αγαπάει και σέβεται τον εαυτό της.

Γνωρίζουμε, ότι φροντίζει καθημερινά την επιδερμίδα της για να της χαρίζει λάμψη και φρεσκάδα και δεν αποχωρίζεται ποτέ την ενυδατική της κρέμα.

Παρά το γεγονός ότι έχει πολλές υποχρεώσεις, αφιερώνει χρόνο στη σωματική άσκηση, την οποία θεωρεί «κλειδί» για την καλλίγραμμη και αψεγάδιαστη σιλουέτα της.

Ακόμη, η Δούκισσα του Κέιμπριτζ έχει υιοθετήσει ένα πολύ υγιεινό πρόγραμμα διατροφής, το οποίο συμβάλλει στη διατήρηση του σωματικού της βάρους και την απώλεια του περιττού λίπους, χωρίς μεγάλες στερήσεις, ενώ παράλληλα οι τροφές που καταναλώνει της παρέχουν όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για την καλή λειτουργία του οργανισμού της.

apimages
apimages

Στο πλαίσιο αυτό, η 35χρονη Κέιτ ξεκινάει την ημέρα της δυναμικά, με ένα πλούσιο και καλό πρωινό, που τη γεμίζει ενέργεια. Κι αν ο νους σας πάει αμέσως στα αυγά, το μπέικον και τις ψημένες φέτες του τοστ, κάνετε λάθος.

Το πρωινό της είναι ουσιαστικά ένα γευστικό σμούθι από κέιλ, σπανάκι, μαρούλι romaine, κορίανδρο και μπλούμπερις, ωστόσο προσθέτει πάντοτε ένα μυστικό συστατικό από τη φύση στο οποίο και ορκίζεται, γιατί αυτό είναι ο σύμμαχος της υγείας και της τέλειας γραμμής της.

Αναρωτιέστε ποιο είναι αυτό;

Ο λόγος για τη σπιρουλίνα. Πρόκειται για ένα βρώσιμο μικροφύκι , που περιέχει ένα κοκτέιλ πολύτιμων θρεπτικών ουσιών (περισσότερα από 100 ωφέλιμα θρεπτικά στοιχεία, ανάμεσα σε αυτά η πρωτεΐνη, τα αμινοξέα και βιταμίνες).

Το συγκεκριμένο συστατικό βρίσκεται σε μορφή σκόνης ( προστίθεται σε χυμούς και σούπες), σε νιφάδες ( μπορείτε να τη βάλετε στη σαλάτα), σε σιρόπι ή κάψουλες και  αποτελεί μια από τις υπερτροφές του πλανήτη.

Η σπιρουλίνα με το έντονο πράσινο χρώμα είναι κατάλληλη για τους χορτοφάγους και τους vegans και προστίθεται σε οποιοδήποτε σχεδόν γεύμα.

apimages
apimages