Thylane Blondeau: Πώς είναι σήμερα το ομορφότερο κορίτσι του κόσμου | 0 bovary.gr
Thylane Blondeau: Πώς είναι σήμερα το ομορφότερο κορίτσι του κόσμου | 0 bovary.gr
THYLANE BLONDEAU

Thylane Blondeau: Πώς είναι σήμερα το ομορφότερο κορίτσι του κόσμου


Η Τhylane Blondeau γεννήθηκε στις 5 Απριλίου του 2001. 10 χρόνια μετά ανακηρύσσεται το ομορφότερο κορίτσι του κόσμου.

Ακολουθεί καταιγισμός φωτογραφίσεων και συμμετοχών σε επιδείξεις μόδας.

Η περίπτωσή της βρέθηκε στο επίκεντρο της παγκόσμιας προσοχής. Αραγε ένα μικρό κοριτσάκι θα πρέπει να έχει θέση στο μεγάλο κόσμο της μόδας;

Η Τhylane Blondeau, κόρη του ποδοσφαιριστή Patrick Blondeau και της ηθοποιού Veronica Loubry, δεν μεγάλωσε όπως μπορεί να μεγαλώνουν άλλα παιδιά της ηλικίας της. Πριν ακόμα ξεκινήσει να πηγαίνει σχολείο, περπάτησε στην πασαρέλα σε show του Jean Paul Gautier και στα 6 της χρόνια έγινε εξώφυλλο στο Vogue Enfants. Την αποκάλεσαν ως τη «νέα Κate Moss» όταν σε ηλικία 13 ετών πόζαρε για λογαριασμό του περιοδικού μόδας Jalouse. Ολα τα επαγγελματικά βήματά της, μέχρι τώρα, φαίνεται ότι την οδηγούν στην καταξίωση και την αναγνώριση.

«Το αγαπημένο κομμάτι της δουλειάς μου είναι να συναντώ νέους φωτογράφους και make up artists. Μου αρέσει, επίσης, να δοκιμάζω ρούχα» έχει δηλώσει η ίδια χαρακτηριστικά σε συνέντευξή της.

Η δυναμική της στα social media είναι τόσο μεγάλη που έχει δημιουργήσει ήδη το δικό της fan club, τους Thylaners. H ηλικία και η ενασχόληση με τη μόδα είναι μια εξίσωση που δεν την αφορά, παρά το ότι δέχτηκε ποικίλα σχόλια για τις φωτογραφίσεις της σε μικρή ηλικία.

 

Η ίδια έχει αναφέρει στην Teen Vogue: «Η Kate Moss ξεκίνησε το μόντελινγκ στα 15 της χρόνια και αυτό συνέβη πριν πολλά χρόνια. Δεν είμαι, λοιπόν, τόσο μικρή. Αν έχεις έναν καλό ατζέντη και ανθρώπους να σε φροντίζουν και να νοιάζονται για σένα. Είναι τέλειο».

Της αρέσει το κολύμπι, το boxing, το skateboarding, τα ντραμς και οι...εξωτικές διακοπές.

Μπορεί όλη της η καθημερινότητα να επικεντρώνεται στη φροντίδα της εξωτερικής της εμφάνισης αλλά εκείνη θέλει να μην υπερβάλλει. «Xρησιμοποιώ μόνο μάσκαρα και τόνιζω τα φρύδια μου».

© Splash / Ideal Image"

© Splash / Ideal Image"

© Splash / Ideal Image"