Mαριάννα Γουλανδρή - Φίλιππος Λαιμός: Δεύτερος μήνας του μέλιτος στην Ιταλία | 0 bovary.gr
Mαριάννα Γουλανδρή - Φίλιππος Λαιμός: Δεύτερος μήνας του μέλιτος στην Ιταλία | 0 bovary.gr
ΣΤΟ INSTAGRAM

Mαριάννα Γουλανδρή - Φίλιππος Λαιμός: Δεύτερος μήνας του μέλιτος στην Ιταλία


Τον Φεβρουάριο του 2017, Μαριάννα Γουλανδρή και Φίλιππος Λαιμός παντρεύτηκαν με μια μεγαλοπρεπή τελετή στην Αγία Σοφία του Λονδίνου.

Kαλεσμένοι από την Ελλάδα, την Γαλλία, την Ελβετία, το Μονακό, τις ΗΠΑ (μέλη από βασιλικές οικογένειες, άνθρωποι του επιχειρηματικού κόσμου) έδωσαν το «παρών» για να τιμήσουν το ζευγάρι

Το νυφικό της Μαριάννας Γουλανδρή έφερε την υπογραφή Valentino και οι γόβες της ήταν του οίκου Louboutin. [Δείτε εδώ φωτογραφίες από το γάμο του ζευγαριού]. Ο γιος του Νικόλα Σ. Λαιμού και της Ειρήνης Λαιμού και η κόρη της Χριστιάννας και του Γιώργου Γουλανδρή και εγγονή του Βαρδή και της Μαριάννας Βαρδινογιάννη, πριν το θρησκευτικό τους γάμο, είχαν τελέσει πολιτικό γάμο σε δημαρχείο του Λονδίνου, ενώ οι αρραβώνες τους είχαν γίνει στο Πόρτο Χέλι.

Αμέσως μετά το γάμο του το ζευγάρι είχε ταξιδέψει στο Μαρόκο για το μήνα του μέλιτος. 

[Δείτε εδώ φωτογραφίες από τον πρώτο μήνα του μέλιτος του ζευγαριού]. 

Λίγους μήνες μετά, η Μαριάννα Γουλανδρή μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram δημοσίευσε φωτογραφίες από το «δεύτερο ταξίδι του μέλιτος» με το σύζυγό της, σε έναν αγαπημένο προορισμό για το ζευγάρι: την Ιταλία.

Μαριάννα Γουλανδρή και Φίλιππος Λαιμός ποζάρουν στο φακό κρατώντας παγωτό και η πρώτη έγραψε χαρακτηριστικά: «It's not a honeymoon in Capri without gelato- Δεν γίνεται γαμήλιο ταξίδι στο Capri χωρίς παγωτό».

Σε άλλη φωτογραφία η Μαριάννα Γουλανδρή γράφει για τις «ιταλικές περιπέτειες στο Capri» απαθανατίζοντας το γραφικό τοπίο.

 

 

 

 

Η γαμήλια φωτογραφία που είχε μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους η Μαριάννα Γουλανδρή