Instagram /richkosaudi
Instagram /richkosaudi
12|07|2017 10:00
SHARE
ΣΤΟ INSTAGRAM

Τα πλουσιόπαιδα της Σαουδικής Αραβίας περνούν καλύτερα από όλα τα υπόλοιπα


Ok, μπορεί τα χρήματα σε αυτή τη ζωή να μην είναι το παν, αλλά όλοι μας έχουμε κάποια στιγμή σκεφτεί τον εαυτό μας με κάποια εκατομμύρια στην τσέπη.

Κι αν αυτό για εμάς φαντάζει όνειρο άπιαστο, δεν συμβαίνει το ίδιο με τα πλουσιόπαιδα της Σαουδικής Αραβίας, που όχι μόνο τα διαθέτουν, αλλά μπορούν και ικανοποιούν με αυτά τα πιο περίεργα, εξωπραγματικά θα λέγαμε και τρελά τους γούστα.

Οχι, μην στέκεστε μόνο στα υπερπολυτελή, γρήγορα αυτοκίνητα και τα ιδιωτικά αεροπλάνα, για τα οποία θα έχετε ακούσει ή τα οποία πιθανόν να έχετε θαυμάσει σε κάποιες ταινίες.

Η δική τους χλιδάτη ζωή περιλαμβάνει μεταξύ άλλων χρυσαφικά, όπλα, αλλά και εξωτικά, άγρια ζώα, που τους συνοδεύουν στις εξόδους τους και ποζάρουν μαζί τους (βλέπε για παράδειγμα τίγρης ή τσιτάχ), σαν να πρόκειται για το αγαπημένο τσιουάουα της Πάρις Χίλτον.

Η Daily Μail κυκλοφόρησε τις φωτογραφίες των γόνων των κροίσων της Σαουδικής Αραβίας όπως έχουν δημοσιευτεί στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram, στις οποίες μάλιστα έχει ασκηθεί πολλές φορές αρνητική κριτική, διότι θεωρούνται προκλητικές, ιδιαίτερα ως προς την κατοχή άγριων ζώων, που θα έπρεπε να βρίσκονται στο φυσικό τους περιβάλλον, καθώς και ως προς την επιτηδευμένη προβολή των ίδιων των νέων.

Δείτε ορισμένες από τις φωτογραφίες αυτές: