AP
AP
12|07|2017 14:28
SHARE
SJP

Σάρα Τζέσικα Πάρκερ: H μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της


Η 52χρονη ηθοποιός και επιχειρηματίας, για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια, άλλαξε ολοκληρωτικά τα μαλλιά της. 

Το να κάνεις τον κόσμο και τους δημοσιογράφους να ασχοληθούν μαζί σου δεν είναι καθόλου δύσκολο όταν σε λένε Sarah Jessica Parker και θεωρείσαι διεθνές fashion icon.

Αυτή τη φορά όλοι μιλάνε για τη μεγάλη αλλαγή στο χρώμα και το μήκος των μαλλιών της διάσημης ηθοποιού η οποία, τα τελευταία χρόνια, επέμενε στα μακριά καστανόξανθα μαλλιά στα οποία συνήθιζε έναν ελαφρύ κυματισμό. 

Πρόσφατα όμως την είδαμε να κυκλοφορεί στους δρόμους της Νέας Υόρκης με κοντό καρέ και πλατινέ ξανθό, ένα στιλ μαλλιών με το οποίο δεν την έχουμε ξαναδεί.

splashnews.com
splashnews.com

Πολλοί κάνουν λόγο για περούκα, αφού, σύμφωνα με δημοσιεύματα, βρίσκεται στα γυρίσματα της νέας της ταινίας. Σε αυτή υποδύεται τη Vivienne, μια μουσικό η οποία μετά από μια ιατρική διάγνωση, κάνει μια ανασκόπηση στις επιτυχίες και της αποτυχίες της ζωής της. 

Η απάντηση είναι πως, πιθανότατα, πρόκειται για τα καινούρια της μαλλιά όμως αφού ο φακός την έπιασε να κυκλοφορεί με το ίδιο χρώμα και χτένισμα και για τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου της σειράς Divorce στην οποία είναι παραγωγός και πρωταγωνίστρια.

 

splashnews.com
splashnews.com

Μάλιστα ανέβασε και η ίδια φωτογραφία της με το συγκεκριμένο χτένισμα και χρώμα και στο λογαριασμό της στο Instagram κάνοντας αναφορά στο ρόλο της Vivienne.

 

 

I'm her, Vivienne Day 1 "Unfollow The Rules" X, SJ

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SJP (@sarahjessicaparker) στις Ιούλ 10, 2017, 1:13μμ PDT