AP
AP
13|07|2017 10:55
SHARE
ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ

Η Τζέσικα Μπιλ αποκαλύπτει το μυστικό για έναν ευτυχισμένο γάμο


Η Τζέσικα Μπιλ και ο Τζάστιν Τίμπερλεικ δεν φαίνονται απλώς ευτυχισμένοι. Είναι.

Είναι από τα ζευγάρια που μπορεί να διατηρούν ένα σχετικά χαμηλό προφίλ στα media γενικά, αλλά στα social media δε διστάζουν να χαρίσουν στιγμές από την προσωπική τους ζωή.  Μάλιστα, αν κάποιος από τους δύο είναι πιο εκδηλωτικός, θα λέγαμε ότι αυτός είναι ο Τζάστιν.

Με ένα γρήγορο scroll down στο λογαριασμό του στο Instagram μπορείτε να διαπιστώσετε ότι η σύζυγος του, Τζέσικα και ο γιος τους,Σίλας, γίνονται συχνά πηγή έμπνευσης. 

 

 

These 2 angels... The greatest gift I've ever known. And, the reason I won't EVER STOP! Happy Fathers Day to all the Dads out there! Hope you are enjoying! #Howearlyistooearlyforafathersdaybeer

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Justin Timberlake (@justintimberlake) στις Ιούν 18, 2017, 12:44μμ PDT

 

Η 35χρονη ηθοποιός, με αφορμή τη φωτογράφιση της για το καινούριο τεύχος του αμερικανικού Marie Claire, μίλησε για τη σχέση της με τον δημοφιλή τραγουδιστή και, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε τι είναι αυτό που τους κρατάει δεμένους και αγαπημένους μετά από τόσα χρόνια σχέσης και συμβίωσης. 

 

Ιnstagram/JustinTimberlake
Ιnstagram/JustinTimberlake

«Έχουμε κοινό ηθικό κώδικα αξιών. Πιστεύουμε στην αφοσίωση και στην ειλικρίνεια», δηλώνει. «Μας αρέσει να περνάμε καλά και έχουμε πολλά κοινά στη διασκέδαση. Επιπλέον, όσον αφορά το επαγγελματικό κομμάτι, είμαστε και οι δύο άνθρωποι της καριέρας. Σε μια σχέση πρέπει να είσαι και λίγο εγωιστής. Το καταλαβαίνω αυτό και στους συνομήλικούς μου -την πίστη και την αφοσίωση στην καριέρα- και αν μπορείς να βρεις κάποιον που μοιράζεται τις ίδιες αξίες με εσένα είναι σαν να κερδίζεις το τζακ-ποτ!». 

Σε αυτό το σημείο να πούμε πως η Τζέσικα και ο Τζάστιν ξεκίνησαν να βγαίνουν το 2007 και παντρεύτηκαν το 2012 ενώ πριν από 2 χρόνια απέκτησαν το γιο τους. 

Επίσης, η Τζέσικα, μίλησε για την εμπειρία της μητρότητας και αυτό που την εντυπωσιάζει περισσότερο σε αυτή: «Νομίζεις ότι είσαι εγωκεντρικός άνθρωπος μέχρι που κάνεις παιδί. Αυτοί οι μικροί άνθρωποι μπαίνουν στη ζωή σου και απαιτούν τόσα πολλά που η ζωή και το πρόγραμμά σου περιστρέφονται αποκλειστικά γύρω από αυτά. Και να φανταστείτε πως δεν ήμουν ποτέ από τους ανθρώπους που υποστήριζαν ότι ένα παιδί αλλάζει όλη σου τη ζωή».