Instagram /vickyvolioti_official
Instagram /vickyvolioti_official
17|07|2017 11:31
SHARE
ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΜΑΜΑ

Ευτυχισμένη όσο ποτέ: Η Βίκυ Βολιώτη ανεβάζει φωτογραφία της κόρης της και ρίχνει το Instagram


Μια στιγμή της καθημερινότητάς της με τη θετή της κόρη μοιράστηκε με τους θαυμαστές της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η ηθοποιός.

Η Βίκυ Βολιώτη και ο σύζυγός της, Σίμος Σαρκετζής, ξεκίνησαν τις διαδικασίες της υιοθεσίας της θετής τους κόρης λίγο μετά τον γάμο τους στη Νέα Υόρκη τον Δεκέμβριο του 2013 και αφού η προσπάθεια του ζευγαριού να υιοθετήσει παιδί στην Ελλάδα προσέκρουσε σε γραφειοκρατικά προβλήματα.

Το ζευγάρι απευθύνθηκε στη Διεθνή Κοινωνική Υπηρεσία και όταν ετοιμάστηκε ο φάκελος από κοινωνικούς λειτουργούς, ταξίδεψε στην Αιθιοπία για να πάρει το κοριτσάκι.

Σήμερα, η Βίκυ Βολιώτη και ο σύζυγός της, Σίμος Σαρκετζής, απολαμβάνουν ευτυχισμένες οικογενειακές στιγμές με τη μικρή Αννα, που βαφτίστηκε στο μετόχι του Πανάγιου Τάφου στην Πλάκα, με νονούς τη Σμαράγδα Καρύδη και τον Θοδωρή Αθερίδη.

Η ηθοποιός, Βίκυ Βολιώτη, μοιράστηκε μια τρυφερή φωτογραφία της καθημερινότητας της με την Αννα και πιο συγκεκριμένα από τη βόλτα που έκαναν οι δυο τους στην Αθήνα, την Κυριακή.

Στη λεζάντα της συγκεκριμένης φωτογραφίας, η Βίκυ Βολιώτη έγραψε:

«Αθάνατο παιδικό ξέγνοιαστο καλοκαίρι... #Summer in Athens #FokionosNegri #childanddog #icecream».

 

 

Η Βίκυ Βολιώτη μιλώντας σε παλαιότερη συνέντευξή της για το θέμα της υιοθεσίας της Αννας είχε δηλώσει:

«Στην Ελλάδα ευτυχώς δεν υπάρχουν πολλά μωρά για υιοθεσία. Είναι περίπου 40 τον χρόνο και τα ζευγάρια που ψάχνουν για παιδί είναι γύρω στα 450. Γι’ αυτό είναι πολύ δύσκολο να υιοθετήσεις μωρό στη χώρα μας. Η Αιθιοπία έχει 6 εκατομμύρια ορφανά και εκεί είναι πολύ πιο εύκολο».