Instagram/venyxworld
Instagram/venyxworld
18|07|2017 10:55
SHARE
ΕΥΓΕΝΙΑ ΝΙΑΡΧΟΥ-ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

H Ευγενία Νιάρχου γιόρτασε τα γενέθλια της στις Κυκλάδες


Η 31χρονη εγγονή του Σταύρου Νιάρχου είναι λάτρης της Ελλάδας και φέτος επέλεξε, για άλλη μια φορά, να κάνει τις διακοπές της στα ελληνικά νησιά.

Εδώ και λίγες μέρες, η περιπετειώδης, αλλά ταυτόχρονα και χαμηλών τόνων, Ευγενία ζει το ελληνικό καλοκαίρι, μαζί με την παρέα της με φόντο τις Κυκλάδες. Φροντίζει, μάλιστα, να μοιράζεται φωτογραφίες από τα σημεία που της αρέσουν, αλλά και προσωπικά της στιγμιότυπα μέσω του λογαριασμού της στo Instagram @Venyxworld, διαφημίζοντας έτσι τη χώρα μας σε περισσότερους από 40.000 followers. 

Οι διακοπές της ξεκίνησαν με απόβαση στην κοσμοπολίτικη Μύκονο, όπου γιόρτασε και τα γενέθλια της. 

 

 

 

 

Παράλληλα, εκεί, επισκέφτηκε το καινούριο κατάστημα της εταιρείας κοσμημάτων που διαχειρίζεται. Πρόκειται για τα κοσμήματα Venyx (από το Venus=Αφροδίτη) και onyx =όνυχας) τα οποία σχεδιάζει η ίδια από το Λονδίνο του οποίου είναι μόνιμη κάτοικος.

 

 

 

 

Η Ευγενία Νιάρχου ξεχωρίζει τόσο για το ταλέντο, όσο και για το στιλ της: Μίνιμαλ και σικ.

Όπως έχει δηλώσει σε παλαιότερη της συνέντευξη, πιστεύει ότι αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό που έχει κληρονομήσει από τις γιαγιάδες της, Ευγενία Λιβανού και Ντολόρες Γκίνες (η μητέρα της είναι γόνος του μεγιστάνα της μπύρας Guinness, Βικτώρια Γκίνες). Βέβαια, αν και λάτρης του κλασικού και κομψού, έχει παραδεχτεί ότι αγαπάει και πολύ συχνά ενδίδει στην τρέλα της μόδας των 90s. 

Οι διακοπες της, αυτή τη στιγμή που μιλάμε, συνεχίζονται στη Σαντορίνη και όπως φαίνεται από τα instagram stories της, συμπεριλαμβάνουν και επισκέψεις σε αρχαιολογικούς χώρους. 

«Κάτι που αγαπώ πολύ στην Ελλάδα είναι η ιστορία της -είναι τόσο πλούσια και μ’ έντονο πολιτιστικό και καλλιτεχνικό ενδιαφέρον. Επίσης, με συναρπάζει η ελληνική μυθολογία», έχει δηλώσει σε συνέντευξη της στο παρελθόν.

Instagram/venyxworld
Instagram/venyxworld