Instagram/betty_maggira
Instagram/betty_maggira
20|07|2017 10:58
SHARE
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ

Η Μπέτυ Μαγγίρα τραγουδάει στο σκάφος και ρίχνει το ίντερνετ


Η διάσημη ελληνίδα έχει έρωτα με τη Σαντορίνη και αυτό βγαίνει προς τα έξω (και προς το Instagram!).  

«Όσες φορές κι αν την δω ...δεν την χορταίνω!!! I ♥️Santorini! The most beautiful place on earth!», γράφει η Μπέτυ Μαγγίρα στην τελευταία της ανάρτηση στο Instagram ενώ ποζάρει στην άκρη της πισίνας φορώντας το panama hat καπέλο της και με φόντο το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου και τη Θηρασιά. 

 

 

Η 47χρονη show woman και μητέρα δύο κοριτσιών λατρεύει το συγκεκριμένο νησί των Κυκλάδων και δε χάνει ευκαιρία να το επισκέπτεται κάθε φορά που έχει ανάγκη ένα μικρό διάλειμμα από την καθημερινότητα της στην Αθήνα.

Μάλιστα ανέβασε και στιγμιότυπα από τις διακοπές της στο νησί, αποθεώνοντας πάντα την ομορφιά και τα ειδυλλιακά του σημεία.

 

 

«Επερασαμε όμορφα όμορφα όμορφα...στην αγαπημένη Σαντορίνη», γράφει στη λεζάντα από τη φωτογραφία του ξενοδοχείου Aressana στο οποίο έμεινε.  

Μπορεί να μη γνωρίζουμε ποιο ήταν το ακριβές πρόγραμμά των διακοπών της στο νησί, αλλά ξέρουμε ότι έκανε βόλτα με σκάφος και είπε κι ένα τραγούδι (κυριολεκτικά όμως!). 

 

Στο βίντεο, η Μπέτυ Μαγγίρα, σαν μια άλλη Μανταλένα, τραγουδάει το «Μες σε αυτή τη βάρκα», με το δικό της μοναδικό τρόπο, ενώ στο φόντο διακρίνεται ο σύζυγός της, Δημήτρης Μάζης ο οποίος οδηγεί το σκάφος.