«H σχέση μου με τον Πικέ τελείωσε όταν μπήκε ανάμεσά μας η Σακίρα» | 0 bovary.gr
«H σχέση μου με τον Πικέ τελείωσε όταν μπήκε ανάμεσά μας η Σακίρα» | 0 bovary.gr
20|07|2017 10:51
SHARE
ΝΟΥΡΙΑ ΤΟΜΑΣ

«H σχέση μου με τον Πικέ τελείωσε όταν μπήκε ανάμεσά μας η Σακίρα»


Για πρώτη φορά μετά από 7 χρονια, η πρώην σύντροφος του Ζεράρ Πικέ, λύνει τη σιωπή της και μιλά για τον άνθρωπου που την άφησε για να ζήσει τον έρωτά του με την ποπ τραγουδίστρια.

Η ηθοποιός Νούρια Τομάς παρέμεινε σιωπηλή τα τελευταία χρόνια, καθώς, όπως η ίδια αποκάλυψε, δεν ήθελε να διαταράξει τη ζωή της οικογένειας του Πικέ.   

Τώρα όμως η ηθοποιός αποφάσισε να μιλήσει για τον χωρισμό της με τον Πικέ και για το ειδύλλιο που είχαν όταν αυτή ήταν 17 ετών.

Μιλώντας στην ισπανική εφημερίδα La Vanguardia, η Τομάς αναφέρει ότι δεν κρατάει κακία στον Πικέ, ενώ αποκαλύπτει ότι η σχέση τους ξεκίνησε το 2009 και τελείωσε όταν «μπήκε» στη ζωή του ποδοσφαιριστή η Σακίρα τον επόμενο χρόνο. Αν και η καρδιά της ράγισε, όπως δήλωσε στην εφημερίδα, μετά το χωρισμό, τα έχει αφήσει όλα πίσω.

 

«Ο Ζεράρ είναι καλός άνθρωπος, και πρέπει να ευχόμαστε στους καλούς ανθρώπους το καλύτερο» είπε η Τομάς στην ισπανική εφημερίδα. «Η πληγή έχει κλείσει εδώ και χρόνια. Και αυτά τα χρόνια, του εύχομαι όλα να είναι καλά».

Παραδέχτηκε ότι ποτέ δεν την ενδιέφερε να βγάλει προς τα έξω την προσωπική ζωή της και έτσι παρέμενε πάντοτε σιωπηλή για τη σχέση της με τον αμυντικό της Μπαρτσελόνα.

 

 

«Μου έχουν ζητήσει πολλές φορές συνέντευξη, και έχω πει όχι. Δεν μπορώ να αρνηθώ ότι ήμουν με τον Ζεράρ, αλλά δεν βγήκα ποτέ να το φωνάξω. Αυτό θα ήταν αντίθετο με τις αρχές μου».

Η ηθοποιός επικεντρώνεται τώρα στην καλλιτεχνική της καριέρα και είναι σαφές ότι δεν κρατά καμία κακία στο ζεύγος Πικέ, αφού όταν ρωτήθηκε αν είχε χορέψει κάποιο τραγούδι της Σακίρα, απάντησε «Φυσικά!»