Instagram/ChrisMpo
Instagram/ChrisMpo
20|07|2017 15:43
SHARE
ΤΑΝΙΜΑΝΙΔΗΣ-ΜΠΟΜΠΑ

Ο Σάκης Τανιμανίδης ποζάρει στο κρεβάτι με τη Χριστίνα Μπόμπα


Κάπως έτσι μοιάζει το τέλειο ξύπνημα για τον Σάκη Τανιμανίδη. 

Είναι από τα πιο όμορφα, αγαπητά και δημοφιλή ζευγάρια της ελληνίκής showbiz και δε διστάζουν να δείχνουν και δημοσίως τα τρυφερά συναισθήματα που τρέφουν ο ένας για τον άλλον, ανεβάζοντας ρομαντικές φωτογραφίες και απευθύνοντας μηνύματα αγάπης μέσω τον social media τους.

Έτσι όταν ένας από τους δύο ανεβάζει κοινή τους φωτογραφία τα social media παίρνουν φωτιά. 

 

 

Μετά το World CruiseParty , ο πρώην παρουσιαστής του Survivor και η αγαπημένη του Χριστίνα Μπόμπα, βρέθηκαν στη Μύκονο για το γάμο του Τούρκου παραγωγού του Survivor, Ατζούν Ιλιτζαλί.

Πριν από λίγες ώρες, ο Σάκης Τανιμανίδης μοιράστηκε μια αυθόρμητη, προσωπική τους στιγμή από το δωμάτιο του ξενοδοχείου που βρίσκονται. Για την ακρίβεια τράβηξε μια selfie που τον δείχνει να είναι κάτω από τα σκεπάσματα του κρεβατιού ενώ δίπλα του φαίνεται η Χριστίνα η οποία παίζει αμέριμνη με το κινητό της. 

Δεν πρόκειται για μια φωτογραφία που βγήκε με σκοπό να προκαλέσει. Σκοπός του παρουσιαστή, απ' ότι φαινεται, ήταν να αποκαλύψει πόσο ευτυχισμένος είναι που ξυπνάει δίπλα της. 

Instagram/sakiswp
Instagram/sakiswp

Το πιο όμορφο απ' όλα λοιπόν είναι η λεζάντα με την οποία συνόδευσε τη φωτογραφία: «Μια "Καλη Μερα" ξεκιναει απο το πρωινο ξυπνημα στο κρεβατι...οποτε ειναι λογικο η δικη μου μερα να ειναι τελεια, αφου με το που ανοιγω τα ματια "την" βλεπω διπλα μου! @chrismpo 
ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑ! #PerfectWakeUp #sheistheOne». 

Έτσι είναι. Όταν είσαι ερωτευμένος θέλεις να το μοιραστείς με όλο τον κόσμο!