Splashnews.com
Splashnews.com
21|07|2017 10:32
SHARE
ΔΟΥΚΙΣΣΑ ΤΟΥ ΚΕΙΜΠΡΙΤΖ

H Κέιτ Μίντλετον έδωσε την πιο ειλικρινή απάντηση όταν μια φαν την αποκάλεσε «τέλεια»


Τελικά, μόνο μέσα από την απλότητα, μπορεί να αναδειχθεί η τελειότητα. 

Οι δημόσιες της εμφανίσεις είναι μια διαδοχή προς την τελειότητα. Είτε εμφανιστεί με καθημερινό, κάζουαλ λουκ, είτε με πιο επίσημη περιβολή, τα μαλλιά της είναι πάντα περιποιημένα και το δέρμα της λείο και λαμπερό. Δεν είναι φαν του έντονου μακιγιάζ και προτιμά beauty looks που αναδεικνύουν τη φυσική της ομορφιά, που είναι και το μυστικό της ομορφιάς της. 

Ο κόσμος την έχει αγαπήσει και έχει κάνει εθνικό σύμβολο όχι μόνο για το στιλ της, αλλά και για τον χαρακτήρα της. Είναι γλυκιά, ήπια, καλοπροαίρετη, προσιτή, μειλίχια. Τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει μια πριγκίπισσα για να είναι προσφιλής στο λαό.

Κατά τη διάρκεια της πρόσφατης επίσκεψης της στην Πολωνία, στα πλαίσια της περιοδείας που κάνει με τον σύζυγο της και Δούκα του Κέιμπριτζ, Γουίλιαμ, την πλησίασε ένα γκρουπ φοιτητών. Ανάμεσα τους βρισκόταν και μια 21χρονη κοπέλα, η Magda mordeka, η οποία μοιράστηκε τη στιχομυθία που είχαν μαζί της στη βρετανική The Mirror. 

splashnews.com
splashnews.com

Όπως δήλωσε, και εκείνη και η παρέα της θαυμάζουν την Κέιτ Μίντλετον εδώ και πολύ καιρό. «Μας αρέσει τόσο το στιλ της, όσο και η επικοινωνία που έχει με τον κόσμο», εξήγησε. «Ετσι όταν μάθαμε ότι θα ερχόταν στην Πολωνία, την περιμέναμε πως και πως. Αναρωτιόμασταν τι θα φορέσει, αν θα φέρει μαζί και τα παιδιά και τέτοια».

Τελικά όταν η Magda kαι η παρέα της κατάφεραν να την πλησιάσουν, της μίλησαν. «Της λέγαμε πόσο όμορφη και τέλεια τη θεωρούμε». Το ακόμα πιο υπέροχο όμως ήταν η απάντηση της Κέιτ όταν η ομάδα φοιτητών άρχισε να τη βομβαρδίζει με κοπλιμέντα. 

«Δεν είναι πραγματική αυτή η εικόνα- το μέικ απ με κάνει να φαίνομαι έτσι!», είπε, σύμφωνα με την Μagda Μordaka, ομολογώντας, τελικά, κάτι που ναι μεν ακούγεται προφανές, αλλά τελικά δεν είναι τόσο δεδομένο. Ότι οι γυναίκες που βλέπουμε στα media δεν είναι τέλειες, αλλά φτιαγμένες για να φαίνονται τέλειες. 

Σε κάθε περίπτωση πάντως ακριβώς αυτή η ελλειψη αλαζονείας και η απλότητα της, είναι τα στοιχεία που όντως την κάνουν τέλεια!