shutterstock
shutterstock
22|07|2017 10:41
SHARE
Emma Watson

H Έμα Γουάτσον έχασε το δαχτυλίδι της και ζητά τη βοήθεια του 'Ιντερνετ


Η Έμα Γουάτσον έχασε τα κοσμήματά της και απευθύνθηκε μέσω Facebook σε όποιον μπορεί να γνωρίζει κάτι, προκειμένου να τα βρει.

Πιο αναλυτικά, η δημοφιλής ηθοποιός, που αγαπήθηκε ιδιαίτερα από τη συμμετοχή της στις ταινίες Ηarry Potter, επισκέφτηκε το Μandarin Oriental Hotel Spa, και, όπως είθισται, άφησε τα κοσμήματά της σε ένα φοριαμό στα αποδυτήρια. Ωστόσο, φεύγοντας, τα ξέχασε.

«Όταν γύρισα σπίτι συνειδητοποίησα ότι είχα αφήσει εκεί τα δαχτυλίδια μου, και ότι το σπα είχε ήδη κλείσει. Η ασφάλεια έλεγξε το ντουλαπάκι και δεν βρήκαν τίποτα, αλλά είπαν ότι θα έχουν περισσότερες πληροφορίες την επόμενη που θα ανοίξει κανονικά το σπα ώστε να μάθουν αν το είχε βρει και φυλάξει κάποιος» 

 

 

Γράφοντας στο Facebook, η Έμα αποκάλυψε την ιδιαίτερη αξία που έχει ειδικά το ένα κόσμημα για αυτήν, αφού πρόκειται για δώρο από τη μητέρα της.

«Η μητέρα μου αγόρασε αυτό το δαχτυλίδι τη μέρα αφότου γεννήθηκα και το φορούσε για 18 χρόνια. Δεν το έβγαλε ποτέ παρά μόνο για να μου το δώσει στα 18α γενέθλιά μου. Είναι ένα αντικείμενο μεγάλης συναισθηματικής αξίας».

Η Γουάτσον προσφέρει αμοιβή σε όποιον έχει πληροφορίες για το δαχτυλίδι, και έχει φτιάξει και ειδικό mail, το findthering@outlook.com.

«Θα εκτιμούσα πολύ να μου επιστραφεί, και δεν πρόκειται να ρωτήσω πως και γιατί κατέληξε στα χέρια αυτού που θα μου το επιστρέψει».